Oyun oynarken arada pc kasıyo

Reaksiyon skoru
10
Başlıkta belirttiğim gibi oyun oynarken ara ara pc kasıyo gibi rgb lerde aynı şekilde takılıyo gibi sonra düzeliyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Başlıkta belirttiğim gibi oyun oynarken ara ara pc kasıyo gibi rgb lerde aynı şekilde takılıyo gibi sonra düzeliyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
rgbler takılıyosa sıkıntı -200fps

HWinfo indirip yük altındayken-oyundayken ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları ne durumda onu kontrol edebilirsiniz hocam. Ya da sadece OCCT indirip uygulamadan stres testine sokup buraya ss atarsanız da yardımcı olmaya çalışırız.

HWinfo indirip yük altındayken-oyundayken ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları ne durumda onu kontrol edebilirsiniz hocam. Ya da sadece OCCT indirip uygulamadan stres testine sokup buraya ss atarsanız da yardımcı olmaya çalışırız.
sıcaklık konusunda sıkıntım yok 50 55 derece işlemci 65 70 arasıda ekran kartı ne yaptıysam sorunu çözemedim belki başına gelen vardır diye buray konu açtım.

bileşenlerin güncel olması , windows performansa göre ayarlamak önemli ; pil ayarları , performans seçenekleri , oyun modu vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ssdnin azına kadar dolu olmaması veya arka planda bilgisayarı yorucak programların açık olması performans etkileyebilir

HWInfo indirip arkada çalışsın. Oyundayken, boştayken vs. En altta hatalar yazıyor. Örnek şu şekilde. Onu kontrol et. Ama ben PSU'dan şüphelendim.

Ekran görüntüsü 2026-01-27 214449.webp

yazan arkadaşlara teşekkür ederim tafsiyelerinizi deneyeceğim

Geri