fatihhan06
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Başlıkta belirttiğim gibi oyun oynarken ara ara pc kasıyo gibi rgb lerde aynı şekilde takılıyo gibi sonra düzeliyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
rgbler takılıyosa sıkıntı -200fpsBaşlıkta belirttiğim gibi oyun oynarken ara ara pc kasıyo gibi rgb lerde aynı şekilde takılıyo gibi sonra düzeliyo bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
R7 5800x3d Asus Rog x570-e Gskill 8x4 3600 mhz ram Rog Rtx 3080 samsung 1tb 990 ssd fsp hydro pro 750 gold psupc özelliklerini falan vahiy yoluyla mı edineceğiz?
kardeş yaşadığım sıkıntı sırasında oluyo bilgin varsa yaz yoksa meşgul etme bence.rgbler takılıyosa sıkıntı -200fps
sıcaklık konusunda sıkıntım yok 50 55 derece işlemci 65 70 arasıda ekran kartı ne yaptıysam sorunu çözemedim belki başına gelen vardır diye buray konu açtım.HWinfo indirip yük altındayken-oyundayken ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları ne durumda onu kontrol edebilirsiniz hocam. Ya da sadece OCCT indirip uygulamadan stres testine sokup buraya ss atarsanız da yardımcı olmaya çalışırız.
adam stres testine sok bakalim demis.sıcaklık konusunda sıkıntım yok 50 55 derece işlemci 65 70 arasıda ekran kartı ne yaptıysam sorunu çözemedim belki başına gelen vardır diye buray konu açtım.