evet led kabloları o9v ledlere bir şey yapmamıştır. Belki devren bozulmuştur. İşaretlediğim kısımdaki +12v kablosu ledlere giden değil mi ?
Alıntıyı görüntüle
O ledler 12v ile çalışıyor o zaman. 9v ile bozulmaz. Belki devreyi bozmuşsundur. Evde usb çıkışlı cep tel adaptörü varsa o siyah parçadaki usbyi adaptöre takıp çalıştırmayı dene.evet led kabloları o
denedim şimdi çalışmıyor aynı. Chatgpt ye devreyi falan attım sorunumu anlattımda diyor 5v besleme hattı yanmış.O ledler 12v ile çalışıyor o zaman. 9v ile bozulmaz. Belki devreyi bozmuşsundur. Evde usb çıkışlı cep tel adaptörü varsa o siyah parçadaki usbyi adaptöre takıp çalıştırmayı dene.
Elektronikçiye götür o halleder.denedim şimdi çalışmıyor aynı. Chatgpt ye devreyi falan attım sorunumu anlattımda diyor 5v besleme hattı yanmış.
29 aralıkta verdiğim daha gelmedi bence gelmez.7 ocak’ta verdiğim sipariş hala uçak havaalanına indi’de duruyordu ben de para iadesi aldım peki ürünün hala ulaşma ihtimali var mı?
Benim de 1 tane duruyo 19 ocak, gelmiycek galiba19 ocaktan gelişme yok hala. bi benimkiler kaldı herhalde.