🔥İndirim Namet Dana Et Döner 250gr 139,90₺ !!! (Migros)

çok yağlı, et hissiyatı çok az 1kg kıyma alıp şu meshur pişirme kağıdına dürüp çakma iskender yapmak cok daha mantıklı

Geçen gün almıştım yağı aşşırı fazla. Eğer alacaksanız da pişirirken ekstra bir yağ kullanmayın.

Yerken dişini kırmak isteyen alsın çünkü bana 1 paketinden 3 tane kemik/taş çıkmıştı

Geçen gün almıştım yağı aşşırı fazla. Eğer alacaksanız da pişirirken ekstra bir yağ kullanmayın.
iyide bu zaten pişmiş bunu mikrodalgada çevirirsin yada tavada bir iki tur döndürüp yersin, bunun amacı hızlı olması

Bugün aldım yedim fiyatına göre güzel. 140liraya 250gram et dönerden, 500 liralık et döner performansı beklemeyin gençler.

iyide bu zaten pişmiş bunu mikrodalgada çevirirsin yada tavada bir iki tur döndürüp yersin, bunun amacı hızlı olması
Pişirme derken ısıtmayı kast etmiştim. Bazen bu paket hazır dönerler aldığımda tereyağında çeviririm daha lezzetli olur ama bunun yağı çok fazla o yüzden uyardım.

Anket döner vardi migrda eşşek eti çıkmış dönerinde dikkat etmek lazim

Fiyatı güzel ama hiçbir Migros ta bulunamaması da ayrı bir konu. Ayrıca bu döner nasıl bir anda 250 TL bandında satılmaya başladı son 2 ayda insaf.

Bump hala devam ediyor.

Kaç gündür çoğu şeyin içine et döner eklemeye başladım :D
Tost,yumurta,pizza
Hala bıkmadım şimdi sırada dönerli pide yapmak kaldı :kekw:

Ben de aldım geldi SKT 15 Şubat.

Geri