❌İndirim Bitti! RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 156.389,41TL VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT

Aralık ayında 9 taksit 132 ye sattı amazon vay be.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Peki bekleyip daha iyi fırsat çıkarmı sizce hem seri hemde fiyat anlamında.?
Yoksa fiyatların artış hızı devam edebilir mi 5090 dır her türlü diyerek almak mı gerekir ?
hocam ocak ayının başında 130 bine satılan tüm 5090 lar eridi gitti eger 5090 düşünceniz varsa ve taksitli istiyorsanız en uygun ürün eger paranız nakitse bu paralara zaten asus tuf filan alınıyor 157 ye filan gaming gen tr de taksit için avantaj bu ürünlerde bittiginde taksitli ne gelecegini bilemem ama eger acelen yoksa incehesap gaming gecesinide bekleyebilirsiniz 3 taksit 5090 düşürse iyi ürün onu alırsın eger 6 taksit istiyorsan seçenek yok bu paralara

Son düzenleme:

SATICI AMAZON SAÇMA SAPAN YERLER DEGİL MSI IN GİRİŞ SEVİYE MODELİDİR EN UYGUN FİYATLI 5090 TEK ÜRÜN BU KALMIŞTIR TAKSİTLİ OLARAK

STOK 11 ADETTİR

Alıntıyı görüntüle
Bitti bile hocam :D 1 hafta olmadan bitti demekki tr nin ekonomisi iyi ahsjfjhssjahd

Son düzenleme:
  • Hahaha
  • İnanılmaz
Çok değil 20-25 gün önce 104K ya aldım :kekw:

Nasılını karıştırmayın :kekw:

Ekler

• 1000048340.webp
    1000048340.webp
    33.6 KB · Hit: 28
Çok değil 20-25 gün önce 104K ya aldım :kekw:

Nasılını karıştırmayın :kekw:
o muamma onu kıyasa koyamazsın o çok özel fırsattı normal alsan 130 bindi şimdi elindeki ürüne 166 bin isteniyor sıfırda

• İnanılmaz
o muamma onu kıyasa koyamazsın o çok özel fırsattı normal alsan 130 bindi şimdi elindeki ürüne 166 bin isteniyor sıfırda
Tabi kesinlikle öyle, istisnai bir durum. Bu arada 130K ya verecektim geçen gün sonra vazgeçtim o fiyata hiç bir yerde yok, fiyatı artar diye biraz daha bekliyorum.

Tabi kesinlikle öyle kıyaslanacak bir durum değil. Bu arada 130K ya verecektim geçen gün sonra vazgeçtim o fiyata hiç bir yerde yok, fiyatı artar diye biraz daha bekliyorum.
sıfırına endesk yap senin için şuan bu ürün için 145 bin tl uygun fir fiyat pazarlıla 140 a satılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam amazondaki indirim stok bitince 194 en düşük olmuş
ben göremedim onu o çok saçmaymış rog astral parasına ventus

Tabi kesinlikle öyle, istisnai bir durum. Bu arada 130K ya verecektim geçen gün sonra vazgeçtim o fiyata hiç bir yerde yok, fiyatı artar diye biraz daha bekliyorum.
Hocam bence satmayın 2027 de satarsınız o zaman sizin kart bile 200k olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,973
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri