Ürüne Her insan evladı alınmaz ölü vs diyor ama 11 tane üründen kalmış 9 adet şark kurnazlarına kanmayın dostlar şuan piyasadaki en uygun vade farksız 6 taksitli ürün akakçeye girip fiyatları gören ürünü taksitli amazon güvencesi ile alıyor ve geçiyor
bu üründeki avantaj fiyat degil vade fakrsız 6 taksit kolaylıgı hiçbir yerde adam gibi taksit yok 5090 larda vatanda bile 3 taksit burada ödeme kolaylıgı olması ve türkiye de enflasyon olmasından kaynaklı ürün avantajlı bir konuma gelmiş oluyor evet ventus evet giriş seviye ama 6 taksitli başka bir marka ürün yok
Evet hocam bir bakıma ben de sizin gibi düşünüyorum bir üst seviyeye çıkınca seri anlamında fiyat da 20 30.000 TL artıyor taksit olayı da ya yok ya da azalıyor
Evet hocam bir bakıma ben de sizin gibi düşünüyorum bir üst seviyeye çıkınca seri anlamında fiyat da 20 30.000 TL artıyor taksit olayı da ya yok ya da azalıyor
evet taksit olması büyük avantaj ve bu arada gene aynı ayarda taksit isterseniz bir üstü 20-30 oynuyor 20-30 fazla vermeye deymez 5090 her türlü 5090 dır üstüne satıcı amazon güvencen amazon iade vs de problem çıkarmaz illa alın demiyorum ama piyasa bu durumda iken en uygun 6 taksitli ürün bu
evet taksit olması büyük avantaj ve bu arada gene aynı ayarda taksit isterseniz bir üstü 20-30 oynuyor 20-30 fazla vermeye deymez 5090 her türlü 5090 dır üstüne satıcı amazon güvencen amazon iade vs de problem çıkarmaz illa alın demiyorum ama piyasa bu durumda iken en uygun 6 taksitli ürün bu
Peki bekleyip daha iyi fırsat çıkarmı sizce hem seri hemde fiyat anlamında.?
Yoksa fiyatların artış hızı devam edebilir mi 5090 dır her türlü diyerek almak mı gerekir ?
Peki bekleyip daha iyi fırsat çıkarmı sizce hem seri hemde fiyat anlamında.?
Yoksa fiyatların artış hızı devam edebilir mi 5090 dır her türlü diyerek almak mı gerekir ?
Ben uzun bir süre 5090 piyasasını takip ettim 118.855TL inmişti kart tabi ram piyasası v.s tavan yapmadan önce. Bence görsel olarak vasat bir kart ama sonuçta 5090. Görsellik zerre umrumda olmayan kişiler alabilir.
Ben uzun bir süre 5090 piyasasını takip ettim 139.460TL inmişti kart tabi ram piyasası v.s tavan yapmadan önce. Bence görsel olarak vasat bir kart ama sonuçta 5090. Görsellik zerre umrumda olmayan kişiler alabilir.
Tabi kişisel tercih de o kadar para verdikten sonra çirkin de olmasın bir zahmet.
Beyaz sistem dizdim ben Aorus Master Ice tercih ettim bu yüzden ki çoğu parça beyaz ise fiyatı doğrudan artıyor.
Tabi kişisel tercih de o kadar para verdikten sonra çirkin de olmasın bir zahmet.
Beyaz sistem dizdim ben Aorus Master Ice tercih ettim bu yüzden ki çoğu parça beyaz ise fiyatı doğrudan artıyor.