❌İndirim Bitti! RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 156.389,41TL VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT

Ürüne Her insan evladı alınmaz ölü vs diyor ama 11 tane üründen kalmış 9 adet şark kurnazlarına kanmayın dostlar şuan piyasadaki en uygun vade farksız 6 taksitli ürün akakçeye girip fiyatları gören ürünü taksitli amazon güvencesi ile alıyor ve geçiyor
Ne ara 2 tane alındı 😅😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birisi iptal etmiş 10 oldu geri 😂😂

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Tepenin tepenin tepesi %5-10 indirim olsa fırsat olurdu ama normal fiyat.

1770038733437.webp

bu üründeki avantaj fiyat degil vade fakrsız 6 taksit kolaylıgı hiçbir yerde adam gibi taksit yok 5090 larda vatanda bile 3 taksit burada ödeme kolaylıgı olması ve türkiye de enflasyon olmasından kaynaklı ürün avantajlı bir konuma gelmiş oluyor evet ventus evet giriş seviye ama 6 taksitli başka bir marka ürün yok
Evet hocam bir bakıma ben de sizin gibi düşünüyorum bir üst seviyeye çıkınca seri anlamında fiyat da 20 30.000 TL artıyor taksit olayı da ya yok ya da azalıyor

• Muhteşem
Evet hocam bir bakıma ben de sizin gibi düşünüyorum bir üst seviyeye çıkınca seri anlamında fiyat da 20 30.000 TL artıyor taksit olayı da ya yok ya da azalıyor
evet taksit olması büyük avantaj ve bu arada gene aynı ayarda taksit isterseniz bir üstü 20-30 oynuyor 20-30 fazla vermeye deymez 5090 her türlü 5090 dır üstüne satıcı amazon güvencen amazon iade vs de problem çıkarmaz illa alın demiyorum ama piyasa bu durumda iken en uygun 6 taksitli ürün bu

• Muhteşem
evet taksit olması büyük avantaj ve bu arada gene aynı ayarda taksit isterseniz bir üstü 20-30 oynuyor 20-30 fazla vermeye deymez 5090 her türlü 5090 dır üstüne satıcı amazon güvencen amazon iade vs de problem çıkarmaz illa alın demiyorum ama piyasa bu durumda iken en uygun 6 taksitli ürün bu
Peki bekleyip daha iyi fırsat çıkarmı sizce hem seri hemde fiyat anlamında.?
Yoksa fiyatların artış hızı devam edebilir mi 5090 dır her türlü diyerek almak mı gerekir ?

Peki bekleyip daha iyi fırsat çıkarmı sizce hem seri hemde fiyat anlamında.?
Yoksa fiyatların artış hızı devam edebilir mi 5090 dır her türlü diyerek almak mı gerekir ?
5090 ın fiyatlar tavan yapar al şuan

• Beğen
Ben uzun bir süre 5090 piyasasını takip ettim 118.855TL inmişti kart tabi ram piyasası v.s tavan yapmadan önce. Bence görsel olarak vasat bir kart ama sonuçta 5090. Görsellik zerre umrumda olmayan kişiler alabilir.

• Beğen
Ben uzun bir süre 5090 piyasasını takip ettim 139.460TL inmişti kart tabi ram piyasası v.s tavan yapmadan önce. Bence görsel olarak vasat bir kart ama sonuçta 5090. Görsellik zerre umrumda olmayan kişiler alabilir.
Zaten en önemlisi sıcaklık performansı hocam ya çokta önemli değil görsellik eğer Instagram'da PC ye edit yapıyorlarsa o başka 😂

Zaten en önemlisi sıcaklık performansı hocam ya çokta önemli değil görsellik eğer Instagram'da PC ye edit yapıyorlarsa o başka 😂
Tabi kişisel tercih de o kadar para verdikten sonra çirkin de olmasın bir zahmet. :D
Beyaz sistem dizdim ben Aorus Master Ice tercih ettim bu yüzden ki çoğu parça beyaz ise fiyatı doğrudan artıyor.

• Beğen

Hepsiburada karta 9 taksit 159.000

Bence bu kart için fazla ama taksit opsiyonu ile almak isteyenler için fiyat gene enflasyonda eriyecektir.

• İnanılmaz
Tabi kişisel tercih de o kadar para verdikten sonra çirkin de olmasın bir zahmet. :D
Beyaz sistem dizdim ben Aorus Master Ice tercih ettim bu yüzden ki çoğu parça beyaz ise fiyatı doğrudan artıyor.
Tabi hocam insan 150k para verince azda olsa görsellik istiyor normaldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri