Ramazan Gelince Oruç Tutacak Mısınız

Maalesef bende tutamıyorum onun yerine teravihe gidiyorum

Tutamam ilaçlarım var olmasa güzel tutarımda
Diyete başlamak istiyordum ama üşenmiştim. Ramazan biraz bahanesi olacak. İyi bir plan hazırlayıp 1 ayda verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum.:widepeepo:

Diyete başlamak istiyordum ama üşenmiştim. Ramazan biraz bahanesi olacak. İyi bir plan hazırlayıp 1 ayda verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum.:widepeepo:

Ben aynı sebepten dolayı oruç tutmuş gibi olacağım için niyetli olmasam bile akşam yemeğim iftara denk geliyor. Gün içinde sadece 350 ml termosta kahve tüketiyordum. Onu yapmayınca oruçluyum işte.

Ben aynı sebepten dolayı oruç tutmuş gibi olacağım için niyetli olmasam bile akşam yemeğim iftara denk geliyor. Gün içinde sadece 350 ml termosta kahve tüketiyordum. Onu yapmayınca oruçluyum işte.
Ben tek öğün beslenmeye alıştım o yüzden kolay olacak, iftarda küçük porsiyon yerim, sahurda da düşük kalori bir şeyler geçiştiririm. Günde fix 10.000 adım atıyorum zaten, biraz da mekik basarım yeter herhalde :D Sahura kadar aygır gibi su içeceğiz artık, su önemli :kekw:

Doktor sürekli bir şey ye aç kalma dedi aç kalınca midem bulanıyor ve başım dönüyor muhtemelen tutamiyacam

Kesin tutacağım.

tutucaz da bulkdayım nasıl olcak bilmiyorum 1 ay da 6kg aldım iftardan sahura kadar yemek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,423
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri