Merdonaldo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 382
Tutamam ilaçlarım var olmasa güzel tutarımda
Diyete başlamak istiyordum ama üşenmiştim. Ramazan biraz bahanesi olacak. İyi bir plan hazırlayıp 1 ayda verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum.Tutamam ilaçlarım var olmasa güzel tutarımda
Diyete başlamak istiyordum ama üşenmiştim. Ramazan biraz bahanesi olacak. İyi bir plan hazırlayıp 1 ayda verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum.![]()
Ben tek öğün beslenmeye alıştım o yüzden kolay olacak, iftarda küçük porsiyon yerim, sahurda da düşük kalori bir şeyler geçiştiririm. Günde fix 10.000 adım atıyorum zaten, biraz da mekik basarım yeter herhaldeBen aynı sebepten dolayı oruç tutmuş gibi olacağım için niyetli olmasam bile akşam yemeğim iftara denk geliyor. Gün içinde sadece 350 ml termosta kahve tüketiyordum. Onu yapmayınca oruçluyum işte.
Ben sahura kalkamadığım için otomatikman yağları atıyorumDiyete başlamak istiyordum ama üşenmiştim. Ramazan biraz bahanesi olacak. İyi bir plan hazırlayıp 1 ayda verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum.![]()
sen bensin yaDiyete başlamak istiyordum ama üşenmiştim. Ramazan biraz bahanesi olacak. İyi bir plan hazırlayıp 1 ayda verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum.![]()