Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,973
Piyasayı bilmiyorum da dünyanın değişir benceg6 360 hz yi 27kya almıştım satıp (ne kadara satabilirim) gen 5 glossy olede geçsem dünyam mı değişir hocam
Piyasayı bilmiyorum da dünyanın değişir benceg6 360 hz yi 27kya almıştım satıp (ne kadara satabilirim) gen 5 glossy olede geçsem dünyam mı değişir hocam
buna geçerken dünyam değişmişti 60 hz ips 1080p monitörden geçmiştimPiyasayı bilmiyorum da dünyanın değişir bence![]()
Şu mönitör değil mi gayet iyi duruyor beklemeye değer gibi 32” olarakYenisi çıkacak 32'nin Pg32UCDM3.
@Tayfunns monitör uzmanı ona sorabilirsin.
@Tayfunns siz ne dersiniz hocamŞu mönitör değil mi gayet iyi duruyor beklemeye değer gibi 32” olarak
240Hz OLED Oyun Monitörü Tanıtıldı! Fiyatı Şaşırttı - Tamindir
ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM3'ün özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, ASUS'un yeni monitörü neler sunuyor? İşte merak edilen sorunun yanıtı!www.tamindir.com
Tayfun gelmeden yazıyım değerŞu mönitör değil mi gayet iyi duruyor beklemeye değer gibi 32” olarak
240Hz OLED Oyun Monitörü Tanıtıldı! Fiyatı Şaşırttı - Tamindir
ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM3'ün özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, ASUS'un yeni monitörü neler sunuyor? İşte merak edilen sorunun yanıtı!www.tamindir.comMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Tayfunns siz ne dersiniz hocam
tftcentral.co.uk
Dünyanız değişti ise bu sefer galaksiniz değişecektir.buna geçerken dünyam değişmişti 60 hz ips 1080p monitörden geçmiştim
Ben yazarken gelmiş :dPg32ucdm gen 3 bekle yurt dışında 1100 dolara çıkmış. PG27UCWM ikinci çeyrek de anca gelir. Ayrıca PG27UCWM mat kaplama, glossy versiyonu sonradan çıkarsa bir de onu beklemeniz gerekir.
Satışa çıkacak versiyonu glossy olacak deniyordu yanlış miydi o bilgi?Pg32ucdm gen 3 bekle yurt dışında 1100 dolara çıkmış. PG27UCWM ikinci çeyrek de anca gelir. Ayrıca PG27UCWM mat kaplama, glossy versiyonu sonradan çıkarsa bir de onu beklemeniz gerekir.
Mat versiyonu tanıtıldı, glossy de sonradan gelecek denildi.Tayfun gelmeden yazıyım değer
Siyahlar daha iyi duruyor.
![]()
Asus ROG Swift PG32UCDM3 Review - TFTCentral
Asus' third generation of their popular PG32UCDM monitor, 32" 4K 240Hz, now with a 4th Gen QD-OLED panel and new BlackShield Film coatingtftcentral.co.uk
1100$'dan satışa çıkmaya başlamış globalde de. Bizde de MSI versiyonu çıktı yeni paneliyle. 60k falandı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dünyanız değişti ise bu sefer galaksiniz değişecektir.
Ben yazarken gelmiş :d
Satışa çıkacak versiyonu glossy olacak deniyordu yanlış miydi o bilgi?
Ya zaten mat için Nisan-mayıs denildi. Glossy de yazın denir bize gelmesi Eylül Ekim.Mat versiyonu tanıtıldı, glossy de sonradan gelecek denildi.
Alıntıyı görüntüle