Itemsatış sitesi güvenilir mi?/sistem nasıl işliyor?

unkn4wn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
507
selamlar başlıkta yazdığım üzere bi oyun için gold satın almak istiyorum siteden fakat sistemin nasıl işlediğini bilmiyorum. dolandırılma ihtimalim vs varmı yoksa site tamamen koruyormu nasıl oluyor?

hem satıcıyım hem alıcıyım az bişeyler sattım. elinde kanıt varsa %99 iade yapılıyor. belirli kanıtlara göre süreç hızlanıyor. Kod hesap vb. kullanırken kayıt al seni korumaya alır. Ne kadar sorun yaşadıysam hepsinde iade yaptılar. 3-4 kez sorun yaşamıştım.

iadeyi nasıl yapıyorlar hocam para adama gittikten sonra? ayrıca aldığım gold bana geldikten sonra benden onay falan almıyorlarmı parayı satıcıya göndermek için. ayrıca bu gold oyun için bi para siteye falan yüklenmiyor yani bizim nakit paramız gibi. sistem adamın goldunun bana geçip geçmediğini nasıl anlıyor ?

Genel olarak güvenilirler, bir satıcıyla sorun yaşamıştım, her gün hesabın şifresini değiştiriyordu satıcı ''güvenlik'' adı altında.
Her gün kendisine ulaşıp yeni şifre dilenmemizi bekliyordu, bunu yaptığımızda da mesajlara görüldü atıp şifreyi de vermiyordu.
Siteye şikayette bulundum, verdi şifremi. Ertesi gün yine aynısı oldu, bir daha uyardılar yine verdi şifreyi. Üçüncü kez de şifreyi vermeyince artık site iademi yaptı.
Sİte genel olarak haklıysan seni koruyup kolluyor, ama süreç çok yavaş işlemekte.

iadeyi nasıl yapıyorlar hocam para adama gittikten sonra? ayrıca aldığım gold bana geldikten sonra benden onay falan almıyorlarmı parayı satıcıya göndermek için. ayrıca bu gold oyun için bi para siteye falan yüklenmiyor yani bizim nakit paramız gibi. sistem adamın goldunun bana geçip geçmediğini nasıl anlıyor ?
Hocam. bir ilanı satın aldınız. Size stok iletildi. Mesaj kutunuza XXX stok ürün iletildi diyor. VE bilgiler yazıyor. Kod vb artık neyse. Eğerki siz 'onaylıyorum bana ulaştı' diyerek ürünün size ulaştığını ve sorunsuz çalışıyor demiş olursunuz. Eğer onaylamayıp ellemezseniz. 24 saat içinde sistem kendi otomatik onaylıyor. Ve satıcıya para gidiyor. Fakat 24 saat sonra hesabına düşüyor. Onayladınız fakat sorun çıktı o durumda ne olur bilemem. Bende 2 gün önce bişe aldım. çalıştıktan sonra sorun verdi. yarın desteğe yazıp ne diyecekler bakacağım. İade site bakiyesi olarak geliyor. Bence kayıt almakta her türlü fayda var. sonuçta çalışmadı bozuktu dersek takmazlar.

yaklasık 12bin tl alıs ve satıs yaptım güvenilir hic sorun yasamadım

tedarikçiyim güvenilirdir para havuzda kalır sen onaylarsan(12 saat sonra oto onaylanır) para satıcıya geçer itirazın varsa kanıt sunarsın paranı alırsın.

guvenılır mıllet oyunlara delı gıbı para dokerken paylasımlı oynuyorum sagolsunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100tl ye tlou2 steam uzerınden oynamak mukemmel :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,003
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri