Cihan karasu
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
katılıyorumda , alınabilirse bilindik firmalardan alınmalı çokta maceraya gerek yokButcesi Olan tabii ki daha iyisini alsın Arkadaşlar
katılıyorumda , alınabilirse bilindik firmalardan alınmalı çokta maceraya gerek yokButcesi Olan tabii ki daha iyisini alsın Arkadaşlar
bu 7500x3d sogutur muBuna vereceğin 800 tl yerine üstüne evet resmen 2 katı fiyat ama sizi uzun yıllar götürme kabiliyeti olan bu model alınabikir ,
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 SE ARGB White
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr
Benim çarşımın esnafı alperen abi kendisini severim ama çok kazık , Allah var pc parçaları bozulursa karşılar ama sistem toplama " fiyatı güncel 2.750 " bu paraları verebilsem hala b 650 m r kullanmam
400 tl daha verebilirsen bunu tavsiye ederim ,Şimdi ben bişi anlamadım bende r7 5800x var alayım mı
her soğutucu soğutur soru saçma , ama 2 saatten fazla pc kullanmıyorsan stok soğutucu ile yola devam et , oyun oynuyorsan en az 4 saat pc başındaysan bu fiyata bundan iyisi yok bunu almana tavsiye ederim bu modelin diğer renkleri 1450 tl bu rengini zamlamayı unuttular galiba bilgin olsunbu 7500x3d sogutur mu
7500x3d var bende peerless assasin 120 ile kullanıyorum max 75 derece görüyorum yükte bu attığınız 80 derece görebilirbu 7500x3d sogutur mu
Yav kardeşim kule tipi aliyorsun biri aliminyumdan diğeri altindan yapılmıyor ayrıca markası dragos diye kötü olacaginimi saniyorsun ayni fabranin bandindan çıkıyor farklı marka basılmis hallerkBuna vereceğin 800 tl yerine üstüne evet resmen 2 katı fiyat ama sizi uzun yıllar götürme kabiliyeti olan bu model alınabikir ,
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 SE ARGB White
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr
videoyu izlememişsin arada gömüyor markayı
Çok araştırarak sipariş vermiştim çok iyi soğutuyor videolarından değerlerine bakabilirsinizyani 4 ısı borulu sırf göstergesi var ucuz diye almayın bu kendini zor soğutur 500-600 daha ekleyin daha düzgün bişi alın bırakın ledli olmasın ekranlı olmasın
Ekran görüntülerindeki ses seviyesi ve RPM gibi değerlere bakmadan almayın. Çoğu kullanıcı için ''ÇÖP'' ürün. Amatör eğlendirir, çocuk sevindirir.3000RPM çok sesli olmaz mı yahu? Thermalright Burst Assassin 120 SE ARGB çok daha mantıklı. Aradaki 400 TL'yi 2026 şartlarında düşününce kesinlikle değer. Kolay kolay değişen bir parça değil, al kullan yıllarca. Fanı bozulsa bile (ki her türlü kalitelidir konudakinden) başka fan tak yine kullanHeat pipe sayısı, kalınlığı ve malzeme kalitesi çok önemli.