🔥İndirim Soğutucu Arayanlar İçin Kuletipi Soğutucu 799TL

Şimdi ben bişi anlamadım bende r7 5800x var alayım mı

Dostum bu fiyata böyle özelikli yok hava soğutmada sorun çıkmaz

:ROFLMAO::ROFLMAO:
Ne kadar para aldıysa artık :

Alıntıyı görüntüle
Benim çarşımın esnafı alperen abi kendisini severim ama çok kazık , Allah var pc parçaları bozulursa karşılar ama sistem toplama " fiyatı güncel 2.750 " bu paraları verebilsem hala b 650 m r kullanmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi ben bişi anlamadım bende r7 5800x var alayım mı
400 tl daha verebilirsen bunu tavsiye ederim ,

Alamam diyorsan dene şansını

bu 7500x3d sogutur mu
her soğutucu soğutur soru saçma , ama 2 saatten fazla pc kullanmıyorsan stok soğutucu ile yola devam et , oyun oynuyorsan en az 4 saat pc başındaysan bu fiyata bundan iyisi yok bunu almana tavsiye ederim bu modelin diğer renkleri 1450 tl bu rengini zamlamayı unuttular galiba bilgin olsun

Ah be abi bu kadar göstergeli miss gibi soğutucu yapmışsın 2 tane daha boru sallasan içine ne olurdu bea, i3 ve r3 işlemcisini stok kullanmak istemeyen için bire bir :kekw::kekw:

bu ürün geçenlerde de böyle indirime girmişti ürünü alanların yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtim belli bir süre sonra gösterge bozuluyormuş kronik arızalı sanırsam, bir de gösterge için extra bir kablolama lazım anakartınızda boşta yoksa usblerin birinden vazgeçmeniz gerekebilir

3000RPM çok sesli olmaz mı yahu? Thermalright Burst Assassin 120 SE ARGB çok daha mantıklı. Aradaki 400 TL'yi 2026 şartlarında düşününce kesinlikle değer. Kolay kolay değişen bir parça değil, al kullan yıllarca. Fanı bozulsa bile (ki her türlü kalitelidir konudakinden) başka fan tak yine kullan :D Heat pipe sayısı, kalınlığı ve malzeme kalitesi çok önemli.

Ekler

• görsel_2026-02-06_180417190.webp
    görsel_2026-02-06_180417190.webp
    63.1 KB · Hit: 25
  • görsel_2026-02-06_180523670.webp
    görsel_2026-02-06_180523670.webp
    26.9 KB · Hit: 25
Buna vereceğin 800 tl yerine üstüne evet resmen 2 katı fiyat ama sizi uzun yıllar götürme kabiliyeti olan bu model alınabikir ,

Yav kardeşim kule tipi aliyorsun biri aliminyumdan diğeri altindan yapılmıyor ayrıca markası dragos diye kötü olacaginimi saniyorsun ayni fabranin bandindan çıkıyor farklı marka basılmis hallerk

:ROFLMAO::ROFLMAO:
Ne kadar para aldıysa artık :

Alıntıyı görüntüle
videoyu izlememişsin arada gömüyor markayı

yani 4 ısı borulu sırf göstergesi var ucuz diye almayın bu kendini zor soğutur 500-600 daha ekleyin daha düzgün bişi alın bırakın ledli olmasın ekranlı olmasın
Çok araştırarak sipariş vermiştim çok iyi soğutuyor videolarından değerlerine bakabilirsiniz

3000RPM çok sesli olmaz mı yahu? Thermalright Burst Assassin 120 SE ARGB çok daha mantıklı. Aradaki 400 TL'yi 2026 şartlarında düşününce kesinlikle değer. Kolay kolay değişen bir parça değil, al kullan yıllarca. Fanı bozulsa bile (ki her türlü kalitelidir konudakinden) başka fan tak yine kullan :D Heat pipe sayısı, kalınlığı ve malzeme kalitesi çok önemli.
Ekran görüntülerindeki ses seviyesi ve RPM gibi değerlere bakmadan almayın. Çoğu kullanıcı için ''ÇÖP'' ürün. Amatör eğlendirir, çocuk sevindirir.

Not: Kolay kolay bir ürüne çöp demem, çünkü her ürünün bir amacı ve hedef kitlesi var ama bu ürün harbiden kötüymüş...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,614
Üyeler
188,628
Son üye
redqush
Geri