bnebeyazkurt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 93
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu şekilde bir şey yazdım ben 2 günde değilmiş 1 gün geçmişAçmazlarsa ateş'e vercem dedin mi? Bu ayrıntı önemli kral
Şu şekilde bir şey yazdım ben 2 günde değilmiş 1 gün geçmişAçmazlarsa ateş'e vercem dedin mi? Bu ayrıntı önemli kral
İlk denemem de ilk şikayetinde açıldı bende önceden denememiştim şuanda 1 tanede değil 2 3 tane vargünümüzde internet her evde olan, 7 den 70 e herkesin kullandığı bir şey. kolay kolay port açılmaz. durduk yere kim niye internetini kapattırsın. sürekli tt yi darlayacaksın, dilekçeler vs yazacaksın belki gelip yeni bir altyapı çalışması yaparlar o şekilde yeni port çıkar.
Hocam merhaba ne zaman yazdınız ve acaba yazdığınız metin neydi ne kadar sürdü ?Beyler Bayanlar BTK nın sitesinden ttnet e şikayet açtım boşport yok diye 2 gün içinde cevap verildi boşport açıldı ilk yapacağınıx bu olsun benim fikrimce
04/08/2025 de yazdım 05/08/2025 de cevap geldi yazdığım şey şu "Merhaba Aydın Nazilli x mahallesi x sokak x no adresinde VDSL için hiçbir şekilde port açılmıyor acaba ne yapabiliriz" https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/login bu siteye giriş yap e devlet üzerinden > daha sonra soldan şikayet girişi > ordanda kategoriden = sabit internet hizmetleri > hizmet sağlayan = ttnet > ardından sana bi uyarı metni gelebilir firma üzerinde aboneliğiniz bulunamamıştır diye ona (tamam) > sonra konu = abonelik işlemleri > sonraki bilgileri kendine göre doldur > şikayet metninede benim verdiğim metni kendi adresine göre yaz gönder bende açıldı port inşallah sendede açılır kusura bakma geç gördümHocam merhaba ne zaman yazdınız ve acaba yazdığınız metin neydi ne kadar sürdü ?