❌İndirim Bitti! 26.000 TL GIGABYTE MONİTÖR 27" OLED DÜZ MO27Q28G 280HZ

Bende samsung G61SD oled 240 hz 2k var, memnunum ama ekranı mat diye biraz mutsuzum. Sizce 20k ya onu satıp bunu almak mantıklı mı? Qdled woled hiç anlamıyorum ama bendekine ışık vurunca siyahlar morarıyor. (samsung 3 ay önce 21k ya aldım 4 taksit)
Samsung'un F serisi hariç kaplaması kalitesiz değil. Daha doğrusu ışık vurmadıktan sonra görüntüyü mahvetmiyor. Şuan elimde hem g61sd hem parlak kaplamalı mo32u var. Işık karşıdan vurmadıkça fark anlaşılmaz.

Ayrıca üçüncü nesil qd oled modeller oldukça sorunsuz. Macera aramaya gerek yok bence.

Ben gri olayına pek ısınamadım ya

1770408579914.webp

ayar yaptınmı hocam sen
Yapsam da memnun kalamadım, google bende siyah tema mesela aşırı leş gözüküyor. Oled işindem soğuıdum valla. Siyahlar umrumda değil de dehşet bir ışık sızması olmasa ipslerde oled almazdım herhalde. Ekranı da mat olmasına rağmen iz tutuyor hemen temizlkemesi aşırı zor

Yapsam da memnun kalamadım, google bende siyah tema mesela aşırı leş gözüküyor. Oled işindem soğuıdum valla. Siyahlar umrumda değil de dehşet bir ışık sızması olmasa ipslerde oled almazdım herhalde. Ekranı da mat olmasına rağmen iz tutuyor hemen temizlkemesi aşırı zor
Ben ayar yaptımda berbat oldu eski ips görüntüsü çok daha iyiydi anlamadım ya ayarda mı sıkıntı var

hocam bu ayarları yaptım ama oyun içinde kalite çok kötü oldu napcaz
Renk alanını srgb yapmışsındır native yap. Veya monitör ayarlarını default hale getir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mat bile iz tutuyor diyorsan glossy hiç düşünme. O çok daha kötü iz yapıyor.

Woled panel piyangosu tutmamış gibi. Amazon satıcılı oldugundan iade edebilirsin. Yapacak bir şey yok.

Renk alanını srgb yapmışsındır native yap. Veya monitör ayarlarını default hale getir.

Mat bile iz tutuyor diyorsan glossy hiç düşünme. O çok daha kötü iz yapıyor.

Woled panel piyangosu tutmamış gibi. Amazon satıcılı oldugundan iade edebilirsin. Yapacak bir şey yok.
hepsini resetledim yine eski ips daha iyi gibiydi ya billmiyorum

@Perfectshot06 @XPCX yorumunuzu merak ediyorum son Woled bükücüler.

@Perfectshot06 😂😂😂 IPS Woled den iyi bak dedim size çöp Woled.

Şakası bir yana ayarları düzgün yapman lazım.

OSD menüsüne gir tüm ayarları sıfırla. Sonra dediklerimi uygula bir bakalım.

Picture>custom>Color space (renk alanı) doygun renk istiyorsan Native yap. Eğer doygun renk sevmiyorsan bu sefer Pivture>SRGB yap.
Parlaklık 53 olsun
Color temperature (renk sıcaklığı) kullanıcı yap maviyi 99 yap Red ve Green 100 olsun
Oled care APL Stabilize low olarak ayarla
Kontrast %50
Düşük giriş gecikmesi açık olsun

@imgenius sende dene bu ayarları

Diğer hiç bir ayara dokunmayın.

Son düzenleme:
@Perfectshot06 @XPCX yorumunuzu merak ediyorum son Woled bükücüler.

@Perfectshot06 😂😂😂 IPS Woled den iyi bak dedim size çöp Woled.

Şakası bir yana ayarları düzgün yapman lazım.

OSD menüsüne gir

Picture>custom>Native yap
Parlaklık 75 olsun
Color temperature (renk sıcaklığı) normal yap
Woled iz tutuyor muydu hatırlamıyorum ama samsung g81sf inanılmaz iz tutuyordu. Aha kalıcı iz kaldı dediğim bile olmuştur. Ama şuanki mikrofiber ve sadece suyla silince iz tutmuyor.

Woled iz tutuyor muydu hatırlamıyorum ama samsung g81sf inanılmaz iz tutuyordu. Aha kalıcı iz kaldı dediğim bile olmuştur. Ama şuanki mikrofiber ve sadece suyla silince iz tutmuyor.
Şu anki mikrofiber bez hangisi? Link atar msn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri