2K Monitör Tavsiyesi - max 10k

300hz monitör de 2k da hikayeli oyunlarda 60-70fps alırsan üzer yırtılma takılma hissettirir
Gsync/freesync boşuna yok. Ayrıca 180hz monitör de 60 fps alınca sanki farklı olacak.

300hz monitör de 2k da hikayeli oyunlarda 60-70fps alırsan üzer yırtılma takılma hissettirir
kanka siz şakamısınız ya adam 2k valoda oynarsa zaten 300 fps üstü alıyordu hadi onu geçtim 2 k diye 2k da oynaaycak deıl 1080 p ye çeker oynar e sporcu değil sonuçta

Gsync/freesync boşuna yok. Ayrıca 180hz monitör de 60 fps alınca sanki farklı olacak.
evet farklı olacak ve evet boşuna. o farkta işe yaradığını düşünüyosan ne diyim

evet farklı olacak ve evet boşuna. o farkta işe yaradığını düşünüyosan ne diyim
Ne gibi farklı olacak anlatsana biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka siz şakamısınız ya adam 2k valoda oynarsa zaten 300 fps üstü alıyordu hadi onu geçtim 2 k diye 2k da oynaaycak deıl 1080 p ye çeker oynar e sporcu değil sonuçta
Atıyo hacı. 180hz modeller yenilendi zaten gördügüm en saçma şey 180hz monitör de 60 fps alırsak akıcı, 300hz monitör de 60 fps alırsak kasma yapacakmış. Kaynak desek veremeyecek. Seneye 180hz model de üretilmeyecek. 144,165,180,200hz diye gidiyor. 200hz modeller piyasa çıktı bile. 2 sene sonra en düşük monitör bile 240hz olacak.

Adamın 10k bütçesi var, bütçesinde cok güzel modeller var. Gamepower sonic t80 öneriyor. Ciddiye alıyoruz bir de. 😂

Son düzenleme:
Ne gibi farklı olacak anlatsana biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atıyo hacı. 180hz modeller yenilendi zaten gördügüm en saçma şey 180hz monitör de 60 fps alırsak akıcı, 300hz monitör de 60 fps alırsak kasma yapacakmış. Kaynak desek veremeyecek. Seneye 180hz model de üretilmeyecek. 144,165,180,200hz diye gidiyor. 200hz modeller piyasa çıktı bile. 2 sene sonra en düşük moniyör bile 240hz olacak.
180hz lik monitörde 60-70 fps alırsan takılma yırtılma olmaz olanı da kendin de dedin gsync freesync halleder. ama 300hz de 60-70 fps e düşersen hem hissedersin hem de gsync freesync tatmin etmez. boş gerginliğe gerek yok. 180hz seçenkler atmış daha uygun olan kullandığım ve memnun kaldığım bi model önerdim. kağıt üstündeki bilgilerle monitör önerilmez

180hz lik monitörde 60-70 fps alırsan takılma yırtılma olmaz olanı da kendin de dedin gsync freesync halleder. ama 300hz de 60-70 fps e düşersen hem hissedersin hem de gsync freesync tatmin etmez. boş gerginliğe gerek yok. 180hz seçenkler atmış daha uygun olan kullandığım ve memnun kaldığım bi model önerdim. kağıt üstündeki bilgilerle monitör önerilmez
300hz monitörde gsync açmak neden tatmin etmesin pardon? Hiç bir farkı yok monitör zaten hz değerini ona göre ayarlıyor.

Oldu olacak kendim 360hz qd oled kullanıyorum zerre akıcılık sorunu yok, bu mantıkla bakacak olursak sendeki gamepower ile değiştirelim o zaman dostum şu yazdıklarının akla mantığa sığar tarafı var mı?

Kağıtüstündeki verilere göre monitör önerdigimi de söylüyorsun ya pes. Gamepower ile başarılar sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,987
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri