2K Monitör Tavsiyesi - max 10k

300hz monitörde gsync açmak neden tatmin etmesin pardon? Hiç bir farkı yok monitör zaten hz değerini ona göre ayarlıyor.

Oldu olacak kendim 360hz qd oled kullanıyorum zerre akıcılık sorunu yok, bu mantıkla bakacak olursak sendeki gamepower ile değiştirelim o zaman dostum şu yazdıklarının akla mantığa sığar tarafı var mı?
Kağıtüstünde verilere göre monitör önerdigimi de söylüyorsun ya pes.
birincisi bende şuan gamepower yok. ikincisi mevzu gsync de değil hz de. 180 max da 60-70 almakla 300 max da 60-70 almak aynı şey değil. bunu yine deneyimle aktarıyorum. gereksiz saldırgansın tamam tek doğrular senin bildiklerin. adam 180hz model atmış başka 180hz model önerdim

birincisi bende şuan gamepower yok. ikincisi mevzu gsync de değil hz de. 180 max da 60-70 almakla 300 max da 60-70 almak aynı şey değil. bunu yine deneyimle aktarıyorum. gereksiz saldırgansın tamam tek doğrular senin bildiklerin. adam 180hz model atmış başka 180hz model önerdim
Nasıl aynı şey değil anlat o zaman? Veya kaynak ver? Bir şey söylüyorsun devamını getirmiyorsun. Kullandığın monitör veya sistem sorunluysa banane? Kendim 360hz kullanıyorum yağ gibi akıyor.

Nasıl aynı şey değil anlat o zaman? Veya kaynak ver? Bir şey söylüyorsun devamını getirmiyorsun. Kullandığın monitör veya sistem sorunluysa banane? Kendim 360hz kullanıyorum yağ gibi akıyor.
kardeşim derdin ne tam olarak. arkdaşım 360hz 1080p ips monitör kullanıyodu valo akıyodu sadece bi ara sistemi sattı laptop bağladı bi kaç ay 80-90fps alıyodu eski olduğundan yırtılma oluyodu takılma oluyodu. deneyimlediğim şey bu. sakin ol ağzın köpürmesin. hayat senin doğruların etrafında dönmüyo. deneyimlerim doğrultusunda öneride bulundum sadece. inşallah sorun yaşamazsın monitöründe kimse yaşamaz umarım

kardeşim derdin ne tam olarak. arkdaşım 360hz 1080p ips monitör kullanıyodu valo akıyodu sadece bi ara sistemi sattı laptop bağladı bi kaç ay 80-90fps alıyodu eski olduğundan yırtılma oluyodu takılma oluyodu. deneyimlediğim şey bu. sakin ol ağzın köpürmesin. hayat senin doğruların etrafında dönmüyo. deneyimlerim doğrultusunda öneride bulundum sadece. inşallah sorun yaşamazsın monitöründe kimse yaşamaz umarım
Önce bi ağzını yerden topla. Anlat dedim diye kudurmana gerek yok. İkincisi laptop bağladı takılma/yırtılma oluyordu diyorsun. Laptop dan olması muhtemel. Windows kullanıyoruz tonlarca ihtimal var. Yüzbinlerce insan yüksek Hz kullanıyor. Bir kişi sorun yaşadı diye yüksek Hz sorunlu diyerek sallamasyon bilgi veremezsin.

Önce bi ağzını yerden topla. Anlat dedim diye kudurmana gerek yok. İkincisi laptop bağladı takılma/yırtılma oluyordu diyorsun. Laptop dan olması muhtemel. Windows kullanıyoruz tonlarca ihtimal var. Yüzbinlerce insan yüksek Hz kullanıyor. Bir kişi sorun yaşadı diye yüksek Hz sorunlu diyerek sallamasyon bilgi veremezsin.
olan tek şey ağzının köpürmesi sakin ol ya da senin anlayacağın dilden hoşt. saldırmayı bırak adam gibi konuşmayı öğren. öneride bulundum istediğim gibi de öneride bulunurum aksi fikrini belirtmekte özgürsün sende ama boş saldırmakla bişe olmuyo

Uygunsuz davranış
olan tek şey ağzının köpürmesi sakin ol ya da senin anlayacağın dilden hoşt. saldırmayı bırak adam gibi konuşmayı öğren. öneride bulundum istediğim gibi de öneride bulunurum aksi fikrini belirtmekte özgürsün sende ama boş saldırmakla bişe olmuyo
Kes sesini mabadından bilgiler atıyorsun kaynak ver veya anlat diyorum hakaret ediyorsun ulan sizin gibilerden bıktım. Ne rezil tiplersiniz siz ya, zerre bilginiz yok bir de konuşuyorsunuz bır bır. Engelliyorum engelliyorum bitmiyorsunuz. Olum bilmiyorsanız konuşmayın, yoksa böyle rezil olursunuz. Daha söylediğin şeyin zerre açıklamasını yapamayacak düzeydesin. En ufak kanıt atamıyorsun. Neyin tatavasını yapıyorsun daha haklısın de geç. Arkadaşında denemişte akıcılık sorunu varmış. Vay be, büyük sırrı çözdün. 300hz ve monitörler üstü kasıyor. En iyisi 180hz. Kedi uzanamadığı cigere mundar dermiş. Profiline de kedi koymuş cuk oturuyor. 😂

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
meczup birisin engelledim ağzını köpürtmeye devam et
Hatrım kalır engellemezsen, ben de seni engelliyorum bir dahakine dersine iyi çalış. G0tten sallama bilgi verme tamam mı? Kuduz aşısı da olmayı unutma.

Şuan aktif AOC'un fhd bir monitörünü kullanıyorum ve ikinci monitör ekleyeceğim sisteme. Almışken 2k alayım diyorum ve birkaç modele bakındım. Çok anlamadığım için forumdaki bir konuyu baz aldım ve chatgpt ile yorumlatarak iki model belirledim.

İlk Model:

İkinci Model:

Ayrıca daha önce donanım arşiv yt de incelenen rampage modelide düşündüm ama çok anlamadığım için emin olamadım.

Sizce hangisi veya önerdiğiniz farklı modeller var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,266
Üyeler
188,552
Son üye
Avrim
Geri