https://www.n11.com/urun/gameforce-rgb-kontrolcu-ve-kumanda-anakart-destegi-yok-101132864 mesela boyle bir şey işimi görürmü?Hocam kısa cevap çevrilmez; 12v RGB 4 PİN 12V Tüm ledler aynı anda renk değiştirir analog sistem, 5v ARGB (3 PİN) 5v data - GND her led tek tek kontrol edilir şöyle ki voltaj farkı sinyal farkı ama dönüştürücü DeepCool RGB Convertor veya Cool Master RGB controller yada Corsair / NZXT HARİCİ RGB HUB olabilir
İŞ GÖRÜR 12v 4 pin RGB kontrolcü var anakarttan bağımsız çalışır !! dikkatine ve belirtceğim özellikler varsa senlik anakart rgb giriş yoksa veya anakartında sadece 12v RGB varsahttps://www.n11.com/urun/gameforce-rgb-kontrolcu-ve-kumanda-anakart-destegi-yok-101132864 mesela boyle bir şey işimi görürmü?
anakartım msi a620 sadece 1 tane jrgb 4 pin 12v girişi var baskada hıcbır gırıs cıkıs yok. fanlarım 3 pinli 5v girişli bu attıgım linkdeki seyle calıstırabilirim değilmi? bu arada illaki renkleri pcden kontrol etmek zorunda dğilim renk değişsin yeter benim için kumanda felan farketmezİŞ GÖRÜR 12v 4 pin RGB kontrolcü var anakarttan bağımsız çalışır !! dikkatine ve belirtceğim özellikler varsa senlik anakart rgb giriş yoksa veya anakartında sadece 12v RGB varsa
BU ŞEKİLDE ÇALIŞMAZ anakartın MSI A620 sadece 12v jrgb 4pin FAN 5V 3-PİN argb SENİN ÜRÜN 12v rgb KONTROLCÜ sinyal tipi ve voltaj farkı var 12v - 5v ARGB dönüştürücü olabilir ama bence anakarttan tamamen bağımsız ARGB PC içi led satılıyor amazonda bak atıcamanakartım msi a620 sadece 1 tane jrgb 4 pin 12v girişi var baskada hıcbır gırıs cıkıs yok. fanlarım 3 pinli 5v girişli bu attıgım linkdeki seyle calıstırabilirim değilmi? bu arada illaki renkleri pcden kontrol etmek zorunda dğilim renk değişsin yeter benim için kumanda felan farketmez
tamam hocam bunlarda işimi görür teşekkür edermBU ŞEKİLDE ÇALIŞMAZ anakartın MSI A620 sadece 12v jrgb 4pin FAN 5V 3-PİN argb SENİN ÜRÜN 12v rgb KONTROLCÜ sinyal tipi ve voltaj farkı var 12v - 5v ARGB dönüştürücü olabilir ama bence anakarttan tamamen bağımsız ARGB PC içi led satılıyor amazonda bak atıcam