ARC B580 + intel Core Ultra 5 225F'li sistem güzel midir? alınmaya değer mi?

XanewwX

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
36000
oem paket olarak bunu buldum internette ve bütçemde buna yetiyor. sizce paramın karşılığını verbilirmi veya kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi. birde aynı fiyat bandında 5050, 5060 ve rx 9060 ekran kartlı paketlerde var. ama b580 ekran kartlı paketlerde core ultra 5 225f işlemci diğer işlemcilerden perf açısından daha iyi olduğu onu seçtim. sizin fikrinizce hangilerini tercih etmeliyim. ana amacım oyun programcılığı ve oyun oynamak üzerinde olacak. ilgilenirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Aynı oem paketi ben aldım lakin anakartı 700 tl daha ucuz msı bir anakart alıp işlemci soğutucu ve kasayı msı yaptım hem 35.745 gibi bir civara geldi ama kasa ve soğutucusunun tek marka olması gibi bir takıntım var ben genede tavsiye ederim daha öncede a750 ilk çıktığı dönem almıştım ama performans olarak leş idi 8 ay sonra aldığı güncellemelerle f/p kart oldu ben aynı şeyin olacağını düşünüyorum hayli hayli daha güncel çekirdek ve core ultra ile sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum a750 ile daha önce unrelda rahatlıkla oyun geliştire bildim 5600 işlemci ile tabii ki karar gene senin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri