tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Katılım
- 25 Ocak 2023
- Mesajlar
- 1,080
- Reaksiyon skoru
- 180
dediğiniz monitörün bir benzeri olan msi g244f e2 yi kullanıyorum ben gayet memnunum yani gayet f/p bir ürün bütçeyi 6000 civarlarına çıkarırsanız da msi mag 256f i öneriyorumSelam dostlar, iyi forumlar ve iyi pazarlar.
5000 TL bütçeyle FHD IPS bir monitör arıyorum. Önerdiğiniz modeller var mı?
Ben bunu buldum nasıl?
Hocam, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Biraz araştırma yaptım; söylediğiniz gibi G255F modeli renk ve parlaklık açısından pek önerilmiyor. Şu anda genel olarak MAG 256F öneriliyor. Ayrıca sizin kullandığınız monitör de aklımda. Şu an bu iki model arasında kararsızım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?dediğiniz monitörün bir benzeri olan msi g244f e2 yi kullanıyorum ben gayet memnunum yani gayet f/p bir ürün bütçeyi 6000 civarlarına çıkarırsanız da msi mag 256f i öneriyorum
bütçe artırabilirseniz kesinlikle mag 256f modelini öneririm çünkü parlaklığı daha iyi bir seviyede 8 bit yerine 8 bit +frc yani toplam 10 bit desteği var buda renklerin daha doğru ve canlı görünmesini sağlar.diğer sRgb dcı p-3 ve adobe rgb bakımından da daha iyi seviyede ayrıca hdr desteği de var.yani sonuç olarak msg 256f in renkleri daha iyi bir konumda ve bu gözle görülür bir seviyede hdr desteği de baya iyi olmuş yani fiyata göre.Hocam, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Biraz araştırma yaptım; söylediğiniz gibi G255F modeli renk ve parlaklık açısından pek önerilmiyor. Şu anda genel olarak MAG 256F öneriliyor. Ayrıca sizin kullandığınız monitör de aklımda. Şu an bu iki model arasında kararsızım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
G244F
MAG 256F
Teşekkür ederim hocam. Bu arada Hepsiburada’da 6 taksit imkânı varmış, madem öyle bundan da faydalanalım.bütçe artırabilirseniz kesinlikle mag 256f modelini öneririm çünkü parlaklığı daha iyi bir seviyede 8 bit yerine 8 bit +frc yani toplam 10 bit desteği var buda renklerin daha doğru ve canlı görünmesini sağlar.diğer sRgb dcı p-3 ve adobe rgb bakımından da daha iyi seviyede ayrıca hdr desteği de var.yani sonuç olarak msg 256f in renkleri daha iyi bir konumda ve bu gözle görülür bir seviyede hdr desteği de baya iyi olmuş yani fiyata göre.
rica ederim ne demek güle güle kullanınTeşekkür ederim hocam. Bu arada Hepsiburada’da 6 taksit imkânı varmış, madem öyle bundan da faydalanalım.![]()