Ryzen 5 7600 apu valoda düşük fps sorunu?

mimiRxw

80+
Reaksiyon skoru
94
arkadaşlar ekran kartını sattım r5 7600 var foruma baktım 250 fps falan veriyordu valoda low ayarlardayım ben giriyorum 30u geçmiyor driver falan da kurdum msi after burner görmüyor gpu olarak önceden harici gpu varken görüyordu 2 tane diye şimdi bunu görmüyor neden ve aldığım fps normal mi

cevap çok basit ryzen 7600 bir apu değildir çünkü. üzerindeki grafik birimi aşırı güçlü değil sadece görüntü verebilsin birazda yüksek çözünürlükte video oynatabilsin diye var gibi düşün. yani APU işlemciler gibi muhteşem performanslar bekleme. APU zaten amd'de G ile biten işlemciler oluyor.

cevap çok basit ryzen 7600 bir apu değildir çünkü. üzerindeki grafik birimi aşırı güçlü değil sadece görüntü verebilsin birazdaki yüksek çözünürlükte video oynatabilsin diye var gibi düşün. yani APU işlemciler gibi muhteşem performanslar bekleme. APU zaten amd'de G ile biten işlemciler oluyor.
bende öyle düşündüm de hocam rica etsem şu konuya bakabilir misiniz?

arkadaşlar ekran kartını sattım r5 7600 var foruma baktım 250 fps falan veriyordu valoda low ayarlardayım ben giriyorum 30u geçmiyor driver falan da kurdum msi after burner görmüyor gpu olarak önceden harici gpu varken görüyordu 2 tane diye şimdi bunu görmüyor neden ve aldığım fps normal mi
Apu AMD istiyorsanız Ryzen 5 8500G veya Ryzen 7 8700G almanız gerekiyor

cevap çok basit ryzen 7600 bir apu değildir çünkü. üzerindeki grafik birimi aşırı güçlü değil sadece görüntü verebilsin birazdaki yüksek çözünürlükte video oynatabilsin diye var gibi düşün. yani APU işlemciler gibi muhteşem performanslar bekleme. APU zaten amd'de G ile biten işlemciler oluyor.

bu videoda da x versiyonu mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apu AMD istiyorsanız Ryzen 5 8500G veya Ryzen 7 8700G almanız gerekiyor
apu amd değil az önceki attığım linkte de 180 veriyor x versiyonu bu 30 veriyor normal değil o yüzden hocam onu dile getirmeye çalışıyorum

dostum o civar 100-300 arası ama şuan bendede nedense bi sıkıntı var amd driverden olabilir çok kez sil yükle yaptım çözülmüyor ddu ile driver hatası veriyor ıgpu geçemiyorum ama 1 ara denedim o fps ler 100 300 arası

Geri