Öneri 50k Laptop sistem önerisini oyun icin

1NT3L

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
50.000
Genelde olarak oyun ve film için kullanacak bir leptop önerisini lazım piyasada çok laptop var baktım ama nasıl bir performans verir ısınma problemi yaşatırmi işlemci amd tarafına yönelmek istiyorum ekran karti olarak amd yada nvida hangini önerirsiniz teşekkürler.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genelde olarak oyun ve film için kullanacak bir leptop önerisini lazım piyasada çok laptop var baktım ama nasıl bir performans verir ısınma problemi yaşatırmi işlemci amd tarafına yönelmek istiyorum ekran karti olarak amd yada nvida hangini önerirsiniz teşekkürler.
İLERİDE SSD upgrade yaparsınız

tuf gaming f16 modeline bak kardom daha iyi hem 5050 hem 8GB VRAM var hemde 100+15W=115W kart gücü var uzun vadede daha çok iş görür yukarıda ki diğer kardonun attığı kardom alınacak bişi değil bence kardom 6GB VRAM ile bi yerden sonra bişi oynayamazsın kardom ve watt değerini bulamadım üstelik sitede de değerler hariç her bilgi varsa kardom bil ki laptop nanaydır eğer watt değeri düşükse benim 3050Ti dan bile dşüük perf alabilirsin kardom alırken watt değerlerine dikkat et.

Geri