360mm Beyaz Sıvı Soğutma Önerisi

Drknes

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
5000
360 mm sıvı soğutucu almak istiyorum ama kararsız kaldım. MSI MAG CoreLiquid A13 çok fazla önerilen ve birçok kişinin kullandığı bir sıvı soğutucu; fakat Gigabyte Gaming 360 Ice modeli de aklımı karıştırıyor. Hangisini alsam bilemedim. Gigabyte kullanan var mı? Kağıt üzerinde MSI A13’ten daha iyi görünüyor ama pratikte nasıl olur bilmiyorum. İşlemcim R7 7800X3D."

360 mm sıvı soğutucu almak istiyorum ama kararsız kaldım. MSI MAG CoreLiquid A13 çok fazla önerilen ve birçok kişinin kullandığı bir sıvı soğutucu; fakat Gigabyte Gaming 360 Ice modeli de aklımı karıştırıyor. Hangisini alsam bilemedim. Gigabyte kullanan var mı? Kağıt üzerinde MSI A13’ten daha iyi görünüyor ama pratikte nasıl olur bilmiyorum. İşlemcim R7 7800X3D."
kasa nedir

https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1309805090.html

hocam bende de 7800x3d var bunu aldım bayrampaşadan bir yerden 2350tl ye veriyorlar mağazada tavsiye ederim.
bu tarz ürünlere girmeyin iki gün sonra pompa arızası verir falan uğraştırır sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçen çıkarsa tavsiyem

bu tarz ürünlere girmeyin iki gün sonra pompa arızası verir falan uğraştırır sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçen çıkarsa tavsiyem
kasa sorunu yoksa alınması gerek

Hocam, böyle bir şey alırsam gece rahat uyuyamam; su kaçırıyor mu diye endişelenirim 😂. Bütçeme uygun en iyi ürünü alıp bir kere almak derdindeyim."
o vakit bir sey diyemem hocam marka aıgo'nun alt markası normalde bende no name almam fakat aıgo üretici oldugu ıcın guvenip aldım. Bütce konusu biraz da sıvı sogutma

Hocam bilerek mi hepsini siyah seçtiniz 😂

Hocam bilerek mi hepsini siyah seçtiniz 😂
Kankam pardon ya başlığı fark etmedim. Konu içinde de yazmıyor. Attığım bazı modellerin beyazı var hepsi sağlam modeller beğendini al direkt. Ocypus Sigma ilk tavsiyem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,779
Üyeler
188,823
Son üye
Rookie17
Geri