6bin tl monitör önerisi

emrel1

80+
Reaksiyon skoru
5
Yazın sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Suanlik sistemim pek yeterli değil. Zamlardan dolayı monitörü bu aralar almak istiyorum. Oyun ve genel kullanım için bu bütçeye önerileriniz var mıdır? Kulaklık da almam lazım ona 3 bin TL gibi bir bütçe ayırdım. Sizce bu mantıklı mı? Monitör bütçesini biraz daha arttırmali miyim

Kulaklik olarak su an atk neptune n9 pro veya ultra modelini alabilirsin 3kya

sistemi yazın tam olarak nasıl bir seviyeye çıkartacaksın? genelde fps mi hikayeli oyunlarmı oynuyorsun? kaç inç istiyorsun? marka takıntın varmı?

sistemi yazın tam olarak nasıl bir seviyeye çıkartacaksın? genelde fps mi hikayeli oyunlarmı oynuyorsun? kaç inç istiyorsun? marka takıntın varmı?
5060 ve 9060xt 16gb arası bir şey. Genelde fps oyunları oynıyacağım, inç çok fark etmez. Marka takıntım çok yok.

Hocam bende monitor almayi dusunuyorum fps temelli oyunlar oynuyorum laptoo kullaniyorum en fazla 5-10k butcem var
PC OZELLIKLER
3050 ti
32gb ram
I5b12.nesil

5060 ve 9060xt 16gb arası bir şey. Genelde fps oyunları oynıyacağım, inç çok fark etmez. Marka takıntım çok yok.
o sisteme 2k yakışır. bütçe 10 civarına çıkabilecekse 2k 240-300hz alın. çıkmazsada mecburen 6-7 civarına 1080p 240hz alırsınız.benim tavsiyem kesinlikle 2k monitör almanızdır gerekirse 1 ay geç alın ama 2k alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende monitor almayi dusunuyorum fps temelli oyunlar oynuyorum laptoo kullaniyorum en fazla 5-10k butcem var
PC OZELLIKLER
3050 ti
32gb ram
I5b12.nesil
laptopların sanırım belirli bir hz e kadar monitöre bağlanabiliyor. senin laptopta en fazla kaç hz çıkış olduğunu öğrenebilirsen ona göre sağlıklı ürün tavsiye edelim

PC OZELLIKLER
3050 ti
32gb ram
I5b12.nesil
Hocam yeni konu açarsanız daha sağlıklı olacaktır

Geri