2K-4K Oled Monitör Önerisi

voltaj ayarlaması falan daha iyi olduğu için daha uzun süre sağlam kalıyor burnin koruması daha iyi gibi tandem oled oluyor sanırım
Sanırımdan ziyade kesin bilgi lazım ayrılan bütçe asgari ücretle çalışan arkadaşlarımızın ev geçindirme parası. Ben biraz araştırayım en azından araştırmak için fikir oldu bana teşekkürler bilgi için.

Sanırımdan ziyade kesin bilgi lazım ayrılan bütçe asgari ücretle çalışan arkadaşlarımızın ev geçindirme parası. Ben biraz araştırayım en azından araştırmak için fikir oldu bana teşekkürler bilgi için.
tayfunns hocamın mesajlarını aratıp okuyabilirsin ya da ona sorabilirsin

gen 4 al bence gigabyte 2k 280 hz vardı ama stoğu bitti sanırım
Model ismini verebilirmisiniz hocam. Gigabyte in 2k modeli vardı 500 Hz tandem Oled. O da Asus Rog Swift Oled PG27AQWP-W modeli gibi lakin glossy yok , mat kaplama var üzerinde. Ama tipik parlakliğı Asus a çok yakın, %10 fark var. Bağlantı desteği aynı, ve yanlış hatırlamıyorsam bazı koruyucu özellikleri aynı. Tek artısı hoparlör var Gigabyte tw

Model ismini verebilirmisiniz hocam. Gigabyte in 2k modeli vardı 500 Hz tandem Oled. O da Asus Rog Swift Oled PG27AQWP-W modeli gibi lakin glossy yok , mat kaplama var üzerinde. Ama tipik parlakliğı Asus a çok yakın, %10 fark var. Bağlantı desteği aynı, ve yanlış hatırlamıyorsam bazı koruyucu özellikleri aynı. Tek artısı hoparlör var Gigabyte tw
MO27Q28G

ROG Swift OLED PG27AQWP-W

Bu model 2K da tepe model, tipik parlaklığı 335nit, trueblack500 sertifikası,Hdr500 ve Dolby Vision sertifikası, Display Port 2.1, Dual Mod desteği, TruBlack Glossy ve 500Hz ekrana sahip, bunlara ek olarak sensörde var.

Asus ROG Strix OLED XG27AQWMG

Bu modelde bir tık alt modeli, 280Hz ve Display Port 1.4 destekliyor. Dual Mod desteği yok. Bunlar dışında bütün özellikler aynı. Buna rağmen 30K fark var aralarında.

Söylediginiz modelin de özellikleri çok iyi ama sensör yok ve mat ekranla geliyor.

Kararsız kaldım yardimcı olabilir misiniz. Keşke bu 3 monitöründe 4K modelleri olsaydı ama bu modellere yakın olarak sadece Asus ROG Strix OLED XG27UCDMG modeli var.

Sizce hangisini seçmeliyim

Merhabalar , Ryzen 9 7950x3D l, 32GB RAM, RTX5080 Ekran kartlı bir sistemin var.

Mevcutta 2K IPS MONİTÖR kullanıyorum. Oled e geçmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz modelleri paylaşabilirmisiniz.

Genel kullanım olarak günde en fazla 4 saat aktif olarak kullanıyorum lakin bazen acil işim çıkınca monitörü kapatmadan gidip gelebiliyorum. Bu sebepten dolayı Bazen monitör 7-8 saat açık kalıyor. Bu duruma uygun olarak önerebileceğiniz Oled monitör var mı ?

Bütçe olarak maksimum 55k verebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,979
Üyeler
187,129
Son üye
Awest19
Geri