ensbhdr55
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,557
farkı nedir ? philips evnia daha yeni çıkmış mesela gen kaç ? farkları neler ?gen 4 al bence gigabyte 2k 280 hz vardı ama stoğu bitti sanırım
farkı nedir ? philips evnia daha yeni çıkmış mesela gen kaç ? farkları neler ?gen 4 al bence gigabyte 2k 280 hz vardı ama stoğu bitti sanırım
voltaj ayarlaması falan daha iyi olduğu için daha uzun süre sağlam kalıyor burnin koruması daha iyi gibi tandem oled oluyor sanırımfarkı nedir ?
Sanırımdan ziyade kesin bilgi lazım ayrılan bütçe asgari ücretle çalışan arkadaşlarımızın ev geçindirme parası. Ben biraz araştırayım en azından araştırmak için fikir oldu bana teşekkürler bilgi için.voltaj ayarlaması falan daha iyi olduğu için daha uzun süre sağlam kalıyor burnin koruması daha iyi gibi tandem oled oluyor sanırım
tayfunns hocamın mesajlarını aratıp okuyabilirsin ya da ona sorabilirsinSanırımdan ziyade kesin bilgi lazım ayrılan bütçe asgari ücretle çalışan arkadaşlarımızın ev geçindirme parası. Ben biraz araştırayım en azından araştırmak için fikir oldu bana teşekkürler bilgi için.
Model ismini verebilirmisiniz hocam. Gigabyte in 2k modeli vardı 500 Hz tandem Oled. O da Asus Rog Swift Oled PG27AQWP-W modeli gibi lakin glossy yok , mat kaplama var üzerinde. Ama tipik parlakliğı Asus a çok yakın, %10 fark var. Bağlantı desteği aynı, ve yanlış hatırlamıyorsam bazı koruyucu özellikleri aynı. Tek artısı hoparlör var Gigabyte twgen 4 al bence gigabyte 2k 280 hz vardı ama stoğu bitti sanırım
MO27Q28GModel ismini verebilirmisiniz hocam. Gigabyte in 2k modeli vardı 500 Hz tandem Oled. O da Asus Rog Swift Oled PG27AQWP-W modeli gibi lakin glossy yok , mat kaplama var üzerinde. Ama tipik parlakliğı Asus a çok yakın, %10 fark var. Bağlantı desteği aynı, ve yanlış hatırlamıyorsam bazı koruyucu özellikleri aynı. Tek artısı hoparlör var Gigabyte tw
Hocam bir kaç tane inceledim ve verdiğiniz modele de baktım. Gayet iyi , sadece kararsız kaldım bir kaç modelde . Paylaşırsan karar vermemde yardımcı olabilir misiniz ?MO27Q28G
Merhabalar , Ryzen 9 7950x3D l, 32GB RAM, RTX5080 Ekran kartlı bir sistemin var.
Mevcutta 2K IPS MONİTÖR kullanıyorum. Oled e geçmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz modelleri paylaşabilirmisiniz.
Genel kullanım olarak günde en fazla 4 saat aktif olarak kullanıyorum lakin bazen acil işim çıkınca monitörü kapatmadan gidip gelebiliyorum. Bu sebepten dolayı Bazen monitör 7-8 saat açık kalıyor. Bu duruma uygun olarak önerebileceğiniz Oled monitör var mı ?
Bütçe olarak maksimum 55k verebilirim