Yardım KABLOSUZ GAMİNG KULLAKLIK ÖNERİSİ

Bu siteyi ilk defa duydum ilk alisveirsiniz mi
Wraithi biliyoruz zaten güvenilir bir yer sıkıntı yok ama müşteri hizmetleri çok kötü olduğundan dolayı çok uyarıldım atk a9 plus mouse aldım. Bir de twitch üzerinden takip ettiğim çok ta sevdiğim ' wenotrat ' adlı yayıncıya da sponsor olmuşları e madem hazır alıyorum onun kodunu da kullandım indirim geldi.

Wraithi biliyoruz zaten güvenilir bir yer sıkıntı yok ama müşteri hizmetleri çok kötü olduğundan dolayı çok uyarıldım atk a9 plus mouse aldım. Bir de twitch üzerinden takip ettiğim çok ta sevdiğim ' wenotrat ' adlı yayıncıya da sponsor olmuşları e madem hazır alıyorum onun kodunu da kullandım indirim geldi.
Ne kadar indirim oluyor uygun düşerse ben de önerilen kullakligi alayim

Ne kadar indirim oluyor uygun düşerse ben de önerilen kullakligi alayim
normalde 1900 tl idi kod ile 1800 civarına düşmüştü açıkçası çok değil ama indirim indirimdir :D muhtemelen fiyatı yüksek olan şeylerde daha çok düşürüyordur.

normalde 1900 tl idi kod ile 1800 civarına düşmüştü açıkçası çok değil ama indirim indirimdir :D muhtemelen fiyatı yüksek olan şeylerde daha çok düşürüyordur.
Kod kişiye özel değilse benle de paylaşır mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

88 TL yaptı bende

Kod kişiye özel değilse benle de paylaşır mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

88 TL yaptı bende
wenotrat direkt kod :D yani yine fena değilmiş indirim indirimdir xd.

Tribe sokma beni mouse aldım bak :D
Valla mouse aldım connectgame'den bu arada ikisi aynı diyebiliyorum garantiye gönderesiye kadar canım çıktı :) neyse gönderdik bitti etti yaptılar soketi arızalanmış. Dönüş kargo ücretini de bize kitlediler :)

Valla mouse aldım connectgame'den bu arada ikisi aynı diyebiliyorum garantiye gönderesiye kadar canım çıktı :) neyse gönderdik bitti etti yaptılar soketi arızalanmış. Dönüş kargo ücretini de bize kitlediler :)
a9 plus aldım umarım arıza falan olursa yormazlar gerçi ben üşengeç biri değilim uğraşırım vallahi.

arkadaşlar 4 bin tl civarına kablosuz kullaklık arıyorum aslında cloud 3 s almıştım 4300 fakat iptal etmem gerekti önerileriniz nelerdir
Mchose X9 tavsiye ederim pembe rengi var gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri