GGbaba
80+
- Reaksiyon skoru
- 192
Yorumsuz paylaşım video önüme düştü az evvel
Ornek atabilir misin veya gpu cpu fiyat bilgisi?taksitli alınacaksa mantıklı sadece fiyat da ona göre öbür türlü daha uyguna sistemler var
42-43e 7500f 9060xt sistemler çok çıkıyor gamergende vardı mesela en son incehesapta her cuma indirimde yine bu fiyata geliyorOrnek atabilir misin veya gpu cpu fiyat bilgisi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50 binlik olani tek tek topladim 57 58 falan tutuyor.
hocam onlarada baktım ama pesin fiyatına taksit yok taksit şart42-43e 7500f 9060xt sistemler çok çıkıyor gamergende vardı mesela en son incehesapta her cuma indirimde yine bu fiyata geliyor
evet ben de ondan bahsettim yukarıda taksitli olacaksa mantıklı olan bu diğer türlü onlarhocam 7500x3d / 9060 XT 16 gb olan modeli sipariş ettim. klavyede 1699 tri mod red switch. thx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam onlarada baktım ama pesin fiyatına taksit yok taksit şart
İdefix mi ööğğğğ
platform neden bakıyorsunuz da , satıcısı gamersarena gayet iyi bi satıcı. eticaret sitelerinde sanıyorum en düşük komisyon idefix verdiğinden sistemi orada satışa çıkarmışlardır. idefix de çok kötü diyememİdefix mi? Kalsın.
alınır knk. ben aldım işlemci 96 mb x3d. fiyatta okey.Bu videoda olan sistem 57bine alınır mı sizce?