Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
bir türlü bende karar veremiyorum dostlar blackshark v2 pro 2023 karar verdim onda da kırılma sorunu varmış vazgeçtim ne alabiliriz ?
Vallahi ben de tam razer alıyordum vazgeçtim hocam bir cevap bulsak alcam ben debir türlü bende karar veremiyorum dostlar blackshark v2 pro 2023 karar verdim onda da kırılma sorunu varmış vazgeçtim ne alabiliriz ?
bende aynı şekilde valla kaç gündür arayıp arayıp duruyorumVallahi ben de tam razer alıyordum vazgeçtim hocam bir cevap bulsak alcam ben de![]()
V9 pro kumaş ped çıkmıyor ve yan tarafları plastik sanırım.ses konusu hakkında hiçbir fikrim yok.V9 pro mu bu mu daha iyi hocam sizce cs 2 için.
X9 da evet varDiğer modelde yedek kulak pedi var sanırım değil mi Kumaş ped
razer v2 hyperspeed var bende inanılmaz memnunum şarjı tüm gün kullanımla yaklaşık 1 hafta gidiyor ve hızlı doluyor. ayrıca hafif ,tek eksiği kulaklık kısmı sökülebilir değil o da sorun olmazsa deneyebilirsin sonuç olarak razer kalitesiTamamdır hocam olmadı ona şans veririm. Fiyatlar çok fena çünkü
Cs gibi fps oyunlarında performans iyi midir hocam? Bir de padler Kumaş değil protein deri gibi sanırım değil mi? Kolay soyulur diye korku var bende çünkürazer v2 hyperspeed var bende inanılmaz memnunum şarjı tüm gün kullanımla yaklaşık 1 hafta gidiyor ve hızlı doluyor. ayrıca hafif ,tek eksiği kulaklık kısmı sökülebilir değil o da sorun olmazsa deneyebilirsin sonuç olarak razer kalitesi
pedler yumuşacık deri değil, ses yalıtımı oldukca yeterli dışarı ses kaçmıyor takınca. bende valo cs oynuyorum sesler nokta atışı geliyor 3 boyutlu şekilde, 7 aydır kullanıyorum pedlerde bi sıkıntı yok şuan içinCs gibi fps oyunlarında performans iyi midir hocam? Bir de padler Kumaş değil protein deri gibi sanırım değil mi? Kolay soyulur diye korku var bende çünkü![]()
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Hyperx cloud falan alasım yok çünkü büyük ihtimalle razer alcam bunu bir düşüneyim eyvallah.pedler yumuşacık deri değil, ses yalıtımı oldukca yeterli dışarı ses kaçmıyor takınca. bende valo cs oynuyorum sesler nokta atışı geliyor 3 boyutlu şekilde, 7 aydır kullanıyorum pedlerde bi sıkıntı yok şuan için
Bu fiyatlara kablosuz olaran ne Havit ne Gamepower önermem. Alıcıları çok dandik oluyor. Ses duyarlar duymasıan da mikrofon garanti sorun çıkarıyor. İki işi birden yapamıyor. Mchose X9 veya ATK N9 almak daha mantıklı.
atk n9 proyla asagı yukarı aynı donanıma sahip