evet fiber kabloBugün tüm dairelerin önüne böyle kablo cekilmis turk Telekom yazıyor galiba kabloda tam bakmasim fotoğrafta gördüğüm kadari bu fiber kablomu yada nedir bu
Okadar sürüyormu ya intarnette 2-3 hafta diyorduEvet fiber kablosu 2-3 ay sonra kullanıma baslayabiliyorsunuz
Arkadaşlar yaklaşık 2.5 hafta geçti ama ne gelen ne giden var kutuyuda tanımadılar müşteri hizmetlerine sordum hazır olunca arariz diyor zaten hazır olunca bende anlarim nezaman hazır olacağı önemli ortalama kac hafta daha bekletirOkadar sürüyormu ya intarnette 2-3 hafta diyordu
1 ayi da bulabilir biraz otur sakinleşOkadar sürüyormu ya intarnette 2-3 hafta diyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar yaklaşık 2.5 hafta geçti ama ne gelen ne giden var kutuyuda tanımadılar müşteri hizmetlerine sordum hazır olunca arariz diyor zaten hazır olunca bende anlarim nezaman hazır olacağı önemli ortalama kac hafta daha bekletir
bizim 3 4 ay sürdü ortalama maalsef hiç belli olmuyor ne zaman yapacakları dedikleri gibi yapınca haber verirler zatenOkadar sürüyormu ya intarnette 2-3 hafta diyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar yaklaşık 2.5 hafta geçti ama ne gelen ne giden var kutuyuda tanımadılar müşteri hizmetlerine sordum hazır olunca arariz diyor zaten hazır olunca bende anlarim nezaman hazır olacağı önemli ortalama kac hafta daha bekletir