64GB (2x32) DDR5 Ram 29.999TL!!!!!!!

Aşırı şişen fiyatlar düşecek. Zaten bizim ithalatçılar fiyatları ekstra şişirdiler sonunda piyasayı mahvettiler. Almayın arkadaş zorunlu değilse.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
İyi ki 32 gb ram almışım bu zamanda zaten 16 yetmez diye düşünüyordum. 32 ramlerde yetmeyeceği zamana kadar fiyatlar artık normalleşir :D Aldığım ramler 6800 tl civarına almıştım..

12+8gb laptop ramini dönüştürücü ile pcye taktım bu dönemde acil ihtiyacı olmayan bu fiyatlardan almasın

12+8gb laptop ramini dönüştürücü ile pcye taktım bu dönemde acil ihtiyacı olmayan bu fiyatlardan almasın
hocam onu nasil yapariz benimde laptop bozuldu 16 GB lik rami var ssd si var bi tane DDR5 anakart alsam kullanabilir miyim? Masaustu sistem toplayayim diyorum ram ssd laptoptan kalma

hocam onu nasil yapariz benimde laptop bozuldu 16 GB lik rami var ssd si var bi tane DDR5 anakart alsam kullanabilir miyim? Masaustu sistem toplayayim diyorum ram ssd laptoptan kalma
laptop rami ddr5 mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyatlardan ram alanlar bir kaç ay sonra ekrana bakıp nasıl kazık yedim diye of çeker. ram satışları eskisi kadar yok, yapay zekada bir yere kadar. yakında ciftli 32 gb ramleri 8 k gibi fiyatlara görürsünüz.

Bu fiyatlar ne oglum ben inanmıyorum ram krizi olduğuna falan ya

Geri