Yapay zeka satıyorlar ya sanırsam bizi düşünen yok daha da pahalanmasin hocam8k ya gskill 64gb trident z5 6000 aldım la ben 1-2 yıl sabredin minig gibi patladı olay düzelir
Yapay zeka satıyorlar ya sanırsam bizi düşünen yok daha da pahalanmasin hocam8k ya gskill 64gb trident z5 6000 aldım la ben 1-2 yıl sabredin minig gibi patladı olay düzelir
Tamam oğlum sen twinmos kullanOğlum ben bu milletin marka takıntısından harbi bıktım ya,ne var oğlum millet axle biostar kullanıyorsa
Hocam sizden korkulur.12+8gb laptop ramini dönüştürücü ile pcye taktım bu dönemde acil ihtiyacı olmayan bu fiyatlardan almasın
hocam onu nasil yapariz benimde laptop bozuldu 16 GB lik rami var ssd si var bi tane DDR5 anakart alsam kullanabilir miyim? Masaustu sistem toplayayim diyorum ram ssd laptoptan kalma12+8gb laptop ramini dönüştürücü ile pcye taktım bu dönemde acil ihtiyacı olmayan bu fiyatlardan almasın
laptop rami ddr5 mi?hocam onu nasil yapariz benimde laptop bozuldu 16 GB lik rami var ssd si var bi tane DDR5 anakart alsam kullanabilir miyim? Masaustu sistem toplayayim diyorum ram ssd laptoptan kalma
35 bin gözüküyor, neresi iyi?32gb ram fiyatı da iyi
![]()
TwinMOS 32GB(2x16) VoltX Series RGB 6000mhz CL36 DDR5 Expo Ram (TMD532GB60DK36VXR)
TwinMOS 32GB(2x16) VoltX Series RGB 6000mhz CL36 DDR5 Expo Ram (TMD532GB60DK36VXR) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr