❌İndirim Bitti! 99.999 TL RTX 5080 Ultra 9 275HX MSI VECTOR 16 HX AI A2XWIG-090XTR

İptal yok şuan alalı 15 dk oldu. Limitsiz karttan denediyseniz yada işlem tutarı yüksek olunca bazen Amazon şüpheli işlem diyip iptal ediyor.
Limiti mevcut karttan aldım iptal ettiler şüpheli işlenmiş aldığınız kart size ait değilse ondandır dediler bana ait olmasına rağmen güzelim kampanyayı kaçırdık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sen aldığın paraya bak Yok kart size ait değil ondan iptal ettik ne alaka yani ben anlamıyorum amazonda başka kimse yapmaz bu sebeple iptali

Limiti mevcut karttan aldım iptal ettiler şüpheli işlenmiş aldığınız kart size ait değilse ondandır dediler bana ait olmasına rağmen güzelim kampanyayı kaçırdık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sen aldığın paraya bak Yok kart size ait değil ondan iptal ettik ne alaka yani ben anlamıyorum amazonda başka kimse yapmaz bu sebeple iptali
Aynısı başıma geldi hocam, sürekli kullandığım kart ama tutar yüksek alışverişim fazla olmadığı için sanırım iptal ettiler. ürünün de stoğu tekrar gelmediydi.

amazon hesabınızdan daha önce yüksek tutarlı işlem yapmadıysanız iptal yeme olasılıgınız çok yüksek hatta iptal sonrası hesabınız kitlenebilir :D

şu etiketlere yeni bir ad gelmeli artık indirim bitti yerine iptal edildi vb gibi

amazon hesabınızdan daha önce yüksek tutarlı işlem yapmadıysanız iptal yeme olasılıgınız çok yüksek hatta iptal sonrası hesabınız kitlenebilir :D
alakası yok 86 bine laptop aldım 1 ay önce dün 30 binlik alışverişim durduk yerde iptal oldu tekrar almak zorunda kaldım başka bir problem var bence

Geri