hocam bu monitorun markasini hic duymadimhttps://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html
![]()
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu biraz daha butcemi asiyor asusun 144hzlik yine tuf gaming monitoru var o nasil acaba
arkadaşın attigi ktcyi alAnladım hocam farklı önerileriniz varmıdır acaba samsungun g3 modelini bakmiştim onda ghosting problemi olduğunu soylediler, farklı önerilerinizde varmidir?
pek fazla hareket kabiliyeti olmamasi benim icin sorun hocamarkadaşın attigi ktcyi al
kol linki de atmış hocam arkadaş 5k total iste. istediğin yöne baktırırsınpek fazla hareket kabiliyeti olmamasi benim icin sorun hocam