Yardım Yeni aldığım monitör hakkında

1 ölü pixelden çok bi sorun çıkmaz aslında. Ama yok ben illa bu ürünü istemiyorum diyosanız 14 günlük yasal iade hakkınızdan yararlanabilirsiniz. Tüketici haklarına falan gerek yok. Ama şunu da dipnot olarak düşeyim. Yeni alacağınız monitörde 1 değil 3 tane ölü pixel çıkma oranı da az değil. Ben sizin yerinizde olsam iade etmezdim ancak karar sizin.
Firma zaten iadeyi kabul etmiyor. 1 adet bile olsa ölü pikselin olduğu yer göze çarpıyor kenarda olsa uğraşmamda. Belli olduğu için değiştirmek istiyorum

15 16 yaşında çocuksun bana yaşın küçük diyorsun cumaysa cuma hayatında hiç tüketici hakem heyetine gitmemiş bir çocuksun bilip bilmeden bilenede sallama gitsin bak siz hemen olayların gelişecegini mi sanıyorsunuz gitainde gör bakalım alıyor mu iadeyi
boş adamsın 25 yaşındayım ben Grafik Tasarım uzmanıyım hayatım boyunca elektronik alışverişini bolca yaptım firma onu iade almak zorunda kanka sorun yok diyemezsin ürün kusurlu çünkü

Firma zaten iadeyi kabul etmiyor. 1 adet bile olsa ölü pikselin olduğu yer göze çarpıyor kenarda olsa uğraşmamda. Belli olduğu için değiştirmek istiyorum
Siz 14 günlük yasal hakkınızdan yararlanmak istediğinizi ve iade etmek istediğinizi tekrardan arayıp iletin. Tekrardan bunu yapamayacaklarını söylerlerse internet sitesindeki iade kısmında yazan yazıdan bahsedin. Kabul etmek zorundalar. İş Tüketici haklarına gitmeden halledilebilir. Biraz sesinizi yükseltin

1770981300512.webp

1 ölü piksele bişey olmaz bence zamanında hp 2311x kullanıyodum suya bile girmişti o monitör takıntılı değilseniz bişey olmaz

renk renk ölü pixel fark etmez kardeşim ölü pixel zaten çalışmayan pixel demektir hiç bir rengi göstermez siyah görürsün direkt. Genel olarak THH ne başvuruda bulun çok tartışmaya gerek yok firma kendi element uydurmuş arkasına sığınıyor.
Kardeşim adama bir bok bilmiyorsun demişsinde sende bir bok bilmiyorsun her renkde farklı ölü pikseller olur illa tüm renklerde olucak diye bir şey yok ama evet bazı ölü pikseller tüm renklerde ama adamın dedigi ile senin dediginin gram alakası yok

Kardeşim adama bir bok bilmiyorsun demişsinde sende bir bok bilmiyorsun her renkde farklı ölü pikseller olur illa tüm renklerde olucak diye bir şey yok ama evet bazı ölü pikseller tüm renklerde ama adamın dedigi ile senin dediginin gram alakası yok
Abicim ölü pixel olduktan sonra ne renk olduğunun önemi var mı bu nasıl bir mantık? Çocuk musunuz arkadaşlar genel olarak ölü pixel ölü pixeldir mavi ölü pixel diye bişey duydun mu sen hayatında hiç?

Abicim ölü pixel olduktan sonra ne renk olduğunun önemi var mı bu nasıl bir mantık? Çocuk musunuz arkadaşlar genel olarak ölü pixel ölü pixeldir mavi ölü pixel diye bişey duydun mu sen hayatında hiç?
Başka renkde var mı demiş adam hani her şey thh ile ugraşma ile olmuyor eger 3 renke varsa kardeşim oto iade alıyorlar

Siz 14 günlük yasal hakkınızdan yararlanmak istediğinizi ve iade etmek istediğinizi tekrardan arayıp iletin. Tekrardan bunu yapamayacaklarını söylerlerse internet sitesindeki iade kısmında yazan yazıdan bahsedin. Kabul etmek zorundalar. İş Tüketici haklarına gitmeden halledilebilir. Biraz sesinizi yükseltin

Alıntıyı görüntüle
Söylediğimde arızalı olduğu için rapor gerektiğini söylüyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,789
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri