dijital kart aç olmuyormu o şekilde şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm kart basılsın sonra dijital aç dedi1 aydir kart basip da göndermeyen bir banka. Bilginiz olsun. Ayrica fiziki kart olmadığı için de puanlari kullanamiyorsunuz. QR vs calismiyor hicbir yerde.
Pazarama'da online alisveriste geçiyormuş diyorlar da pazaramada da her şey kazik...
Mükemmel olur o zaman işteAkşam 10 dan sonra bilgisayar parçalarında yuzde 15 kampanyası gelirse tadından yenmez bu kampanya ile
Bu 4 bin ek desteği ayrı veriyor dimi , 21684 dışında.Bu fiyat üzerinden puan yükleyip indirim yapıyor mu ?
Alıntıyı görüntüle
Ben geçtiğimiz 5000tl puan kampanyası için dijital kredi kartı çıkartıp anında alışveriş yapabildim. Yüklenen 5000TL puanı da şok markette Halkbank Puan ile ödeme yapacağım, ödeme şekli QR olacak diye belirterek kullanabildim.1 aydir kart basip da göndermeyen bir banka. Bilginiz olsun. Ayrica fiziki kart olmadığı için de puanlari kullanamiyorsunuz. QR vs calismiyor hicbir yerde.
Pazarama'da online alisveriste geçiyormuş diyorlar da pazaramada da her şey kazik...
5-6 tane sok, a101 ve migros'a gittim ve "QR'la parafpara kullanmak istiyorum." dedim. Hepsi denedi ve olmadı. Secenek çıkmıyor bile pos makinelerinde. Fiziki kart lazim dediler. Izmirin göbeği..Ben geçtiğimiz 5000tl puan kampanyası için dijital kredi kartı çıkartıp anında alışveriş yapabildim. Yüklenen 5000TL puanı da şok markette Halkbank Puan ile ödeme yapacağım, ödeme şekli QR olacak diye belirterek kullanabildim.
Digital kartla ödeme yapmada sorun yok. Parafparayi harcamakta sorun.dijital kart aç olmuyormu o şekilde şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm kart basılsın sonra dijital aç dedi
Pazarama’da , migros da görmüştümHalkbank puanları nerelerde geçiyor?
Hocam iki farklı şokta denedim ikisi de hakimdi. Puan ile ödeme yapacağım diyorum hangi banka diyorlar halkbank qr diyorum tamam diyorlar, posta qr beliriyor. O yüzden söyledim.5-6 tane sok, a101 ve migros'a gittim ve "QR'la parafpara kullanmak istiyorum." dedim. Hepsi denedi ve olmadı. Secenek çıkmıyor bile pos makinelerinde. Fiziki kart lazim dediler. Izmirin göbeği..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Digital kartla ödeme yapmada sorun yok. Parafparayi harcamakta sorun.
QR ile ödenmiyor sanırım , illa fiziki kart lazım galibaHocam iki farklı şokta denedim ikisi de hakimdi. Puan ile ödeme yapacağım diyorum hangi banka diyorlar halkbank qr diyorum tamam diyorlar, posta qr beliriyor. O yüzden söyledim.