SISTEM GUNCELLEMESI(psu+ekran kartı)

Reaksiyon skoru
7
Merhaba, b650 project zero, ryze7 8700f, rx6700,performax psu 650watt +80bronz ve16x2 ram sistem bu şekilde. ilk başta ekran kartını güncellemeyi düşündüm ancak foruma bakınca bendeki psu'nun c4 olduğunu ögrendikten sonra ilk psu güncellemek istedim baktığımda şunu buldum. almayı düşündüğüm ekran kartı rx9060xt veya 9070 nonxt

sen once psu al sonra islemci al sonra ekran karti al.

high power mı daha iyi bu mu
9070 takarım demiş de belki xt falan takar yine nolur nolmaz 850w falan alsın bence 5k bütçesi varken

hocam birde modüler olması veya olmaması bir şey ifade eder mi? benim kasa micro atx

Merhaba, b650 project zero, ryze7 8700f, rx6700,performax psu 650watt +80bronz ve16x2 ram sistem bu şekilde. ilk başta ekran kartını güncellemeyi düşündüm ancak foruma bakınca bendeki psu'nun c4 olduğunu ögrendikten sonra ilk psu güncellemek istedim baktığımda şunu buldum. almayı düşündüğüm ekran kartı rx9060xt veya 9070 nonxt

psu 850gl almayın
arkadaşların attığı delta
bu veya raijintek cratosa bakın onun haricinde işlemci yükseltmeyi düşünüyormusunuz

psu 850gl almayın
bu veya raijintek cratosa bakın onun haricinde işlemci yükseltmeyi düşünüyormusunuz
hocam sistemi hazır olarak aldım, ekran kartını güncelleriz diye girdik :D ama cıkısımız zor olacak gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu 850gl almayın
yani suanda düşüncem en kötüden başlamak. hani sıralamasını siz daha iyi bilirsiniz baktığım kadarıyla psu en başta

psu 850gl almayın
Adam o kadar uzun süredir yok ki raijintek cratosun 148912938012 tl olduğunu bilmiyor 🙏 😭

arkadaşın önerdiği high power 850yi alabilirsin veya kilotun önerdiği 800w'ı alabilirsin.

hocam sistemi hazır olarak aldım, ekran kartını güncelleriz diye girdik :D ama cıkısımız zor olacak gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani suanda düşüncem en kötüden başlamak. hani sıralamasını siz daha iyi bilirsiniz baktığım kadarıyla psu en başta
psun ney hocam guncel olarak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,766
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri