Bilgisayar kasasından gelen ses nedir?

norent

80+
Reaksiyon skoru
11
Bilgisayarım yükte değilken bile böyle ses geliyor fanların hepsini tek tek durdurarak denedim ekran kartı fanı da dahil ama yine de ses gelmesi devam ediyor tarayıcıda kaydırınca da sondaki gibi ses geliyor bunun sorunu nedir bir türlü çözemedim aldığım yere mail attım ekran kartı ve hava soğutucu dediler ama ikisinden de ses gelmiyor PSU'dan kaynaklı olabilir mi acaba?

PSU: ENERMAX maxproııı 700W.
Hava soğutucu: Thermalright assasin X 120 refined SE.
Ekran kartı: ASUS Dual RX 7700 XT.

Bilgisayarım yükte değilken bile böyle ses geliyor fanların hepsini tek tek durdurarak denedim ekran kartı fanı da dahil ama yine de ses gelmesi devam ediyor tarayıcıda kaydırınca da sondaki gibi ses geliyor bunun sorunu nedir bir türlü çözemedim aldığım yere mail attım ekran kartı ve hava soğutucu dediler ama ikisinden de ses gelmiyor PSU'dan kaynaklı olabilir mi acaba?

coil whine gibi geldi, psu kaynaklı olabilir. Bir sorun teşkil etmez.

Bana fan sesi veya elektirik kaynaklı bir ses gibi de gelmedi. Çok eski bir masaüstü bilgisayarımın, PSU'sunda elektrik kaynaklı bir ses olurdu. Onu hiç anımsatmıyor. Gerçi hoparlörden dinledim. Acaba titreşime bağlı kasaya bir ünite falan mı çarpıyor?

Kasayı farklı bir yere koyup dener misin? Veya sorun olmuyorsa çalışırken yan yatırım dene.

bence ses farklı şeyden kaynaklı kabloların iç kısmında temassızlık var ve tiz tiz ses çıkarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,973
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri