❌İndirim Bitti! ANKER SOUNDCORE R50I NC BLUETOOTH KULAKLIK 1.399TL - AMAZON

Reaksiyon skoru
58
Merhabalar. Kulaklık araştırırken denk geldim ve kendim için satın aldım. İnternetten baktığım kadarıyla güvenilir satıcıları baz alırsak en uygun fiyattan 750TL daha ucuz. Bu kulaklık R50i NC modeli arkadaşlar R50i ile karıştırmayın ikisi arasında fiyat farkı var. Kulak arayan, ihtiyacı olan vs varsa değerlendirebilir. Hayırlı akşamlar.

ÜRÜN LİNKİ: https://www.amazon.com.tr/dp/B0C9XT6D3X?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

1771009713576.webp

R50i var memnunum. Sporda ter icinde hunharca kullaniyorum. Almaya değer mi ?

Şu an hali hazırda R50i kullanıyorsan bence değiştirmeye gerek yok. Bende R50i kullanıyorum çok memnun olduğum için bu NC modelini hediye olarak arkadaşıma aldım.
Eyv brom belki yedek alirim. Bi düşüneyim

Bende Bluetooth kulak içi kulaklık almak istiyorum şu anki bozuldu ses kalitesinin iyi olması ve 1500tl civarı olması yeterli sizce FP olarak bu uygun mu dur bu konulardan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

bunu al r50i'ye göre ses kalitesi, bassları olsun çift cihaz desteği .anc modu gayet iyi bir kulaklık, fiyatına göre güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Bu kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi vs olumsuz bir şey diyemem ancak uygulamadan tüm dokunuşları iptal etsemde modlar arası geçişi kapatamıyosun(kapatmanın yolu varsa söyleyin), yatarken yada mont bere tarzı şeyler dokundukça modlar arasında geçiş yapıp duruyor, böyle salakça bir şey olamaz...

Bende Bluetooth kulak içi kulaklık almak istiyorum şu anki bozuldu ses kalitesinin iyi olması ve 1500tl civarı olması yeterli sizce FP olarak bu uygun mu dur bu konulardan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
Ben aktif olarak R50i kullanıyorum. Memnun olduğum için linkte attığım üründen aldım. Ürünün videolarına bi göz at istersen. Ses kaliteli bana göre iyi ve ses seviyesi oldukça yüksek, sesli müzik dinlemeyi seviyorsan hoşuna gidecektir. Ayrıca bu ürünü telefon tutacağı olarak kullanabiliyorsun masa başı çalışıyorsan belki senin için bi avantaj olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 stok vardı sanırım stoklar bitmiş. Şu an ürün Amazon'da farklı bir satıcıda 2.134TL, güvenilir olarak en uygun fiyat 2.199TL Medimarkt. İndirim bitti olarak işaretliyorum arkadaşlar, alanlara hayırlı olsun.

Geri