Martı Tag benzeri uygulama Nes Yol Arkadaşım çıktı

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Uygulamayı tamamen ben yaptım uygulamamız tamamen ücretsizdir tek gayemiz halkımızın kolay ulaşım sağlamasıdır
https://gleeful-travesseiro-10938a.netlify.app/#iletisim-alani
Sarı ve Siyah Sade Araç Kiralama Hizmeti Logo.webp

NES YOL ARKADAŞIM - RESMİ YOLCULUK BEYAN BELGESİ

Bu belge sayesinde güvenli yolculuk yapılabilicek
Ekran görüntüsü 2026-02-14 010739.webp

Pardon şeref siz misiniz?
-Evet benim
Güzel bir uygulama olmuş

sıkıntılı bindiğim eleman bıçaklarsa beni vebali kimin üstüne olacak

insan en azından uygulama içinden bir ekran görüntüsü atar,anlatır "efendi bak şöyle kullanacaksınız" diye

Şöförlerin bilgileri sistemde olucak bunu yolcularımızla paylaşacağız elbette
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insan en azından uygulama içinden bir ekran görüntüsü atar,anlatır "efendi bak şöyle kullanacaksınız" diye
Uygulama yeni çıktı arada hatalarımız oluyor elbette ama elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz

Uygulamamız şu şekilde kullanılıyor önce kayıt oluyorsunuz

Daha sonra yolculuk açıyorsunuz ya da şöförler tarafından açılmış yolculuklardan birini seçiyorsunuz

Daha sonra bize bir bilet geliyor biz bilette ödeyeceğiniz mikrarı ve şöförün bilgilerini veriyoruz

NES YOL ARKADAŞIM - RESMİ YOLCULUK BEYAN BELGESİ ile trafik polisi çevirmelerine karşı önelemimizi almış oluyoruz

Sabıka kayıdı zorunlu şöförlerde biz onuda yolcularımızla paylaşacağız o Nes Yolculuk biletinin içinde gerekli bilgilerin hepsi olucak

Zaten böyle uygulama yapıyorlarsa şöförler için herşeyi isterler

Yeni güncelleme geldi

Gülücük atan arkadaş uygulamayı beğenmeye bilirsin buna saygım var ama ben ortada gülünücek bir şey göremiyorum emeğe saygı duy en azından

Bu gülücük atanlar ortada komik bir şey varsa bizde gülelim beğenmeyebilirsiniz buna saygım var ancak ortada gülünücek bir şey yok

Hocam ne yazıkki uygulamanız kullanılmaz. Martı tag gibi kendini kanıtlamış her şeyi rayına oturtmuş uygulamalar varken sizin sadece web sitesine sahip uygulamanız kullanılmaz. Ancak sizlere güzel bir alıştırma olmuştur.

Hocam ne yazıkki uygulamanız kullanılmaz. Martı tag gibi kendini kanıtlamış her şeyi rayına oturtmuş uygulamalar varken sizin sadece web sitesine sahip uygulamanız kullanılmaz. Ancak sizlere güzel bir alıştırma olmuştur.
Hocam elimden bu kadarı geldi bu ilk denemem mobil uygulamada yapmayı deniyeceğim zaten bu uygulamadan para kazanmak ya da diğer uygulamalarla rekabete girmek gibi bir derdim yok

Amacım herkes faydalasın ulaşım kolay hâle gelsin

Son düzenleme:
Geri