Dukeler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 428
Güç tuşuna basmayınca sistem içinde hala güç dolaşıyor oluyor kabloyu söksen de.Direk power kablosunu söküp balkona çıkarmıştım
Güç tuşuna basmayınca sistem içinde hala güç dolaşıyor oluyor kabloyu söksen de.Direk power kablosunu söküp balkona çıkarmıştım
Güç tuşundan kapatıp öyle çekmiştim kablosunuGüç tuşuna basmayınca sistem içinde hala güç dolaşıyor oluyor kabloyu söksen de.
bahsettiğim olayGüç tuşundan kapatıp öyle çekmiştim kablosunu
Bunu yaptım ama hava vurduktan sonra yaptım.bahsettiğim olay
Tamamdır teşekkür ederim hepinize uğraştığınız için bakıcam artık en kötü bilgisayarcıya götüreceğimAnakart üzerinde işlemciye güç veren kabloyuda kontrol edin yerinden oynama varmı.
Termal macun var ise elinizde işlemciyi söküp sokete bir göz gezdirin toz kir vs varmı var ise saç kurutma makinası gibi daha düşük devirde üfleme ile tekrar bir hava tutun işlemci soketine.
Haricinde zaten diğer arkadaşlarımızın dediği gibi fanlardan bir statik elektrik sorunu olma ihtimali olabilir evde yapılabilecek tüm müdahaleler bunlar gibi görünüyor.
Var mı tepki durum ne hocam?Tamamdır teşekkür ederim hepinize uğraştığınız için bakıcam artık en kötü bilgisayarcıya götüreceğim
Valla en son kapattım bıraktım ekrana görüntü hala gelmiyordu. Termal macun söyledim yarın gelicek. Hem termal macunu değiştirirken birde temizlerim toz falan girdiyse. Baktım olmuyor mecbur bilgisayarcıya götüreceğim.Var mı tepki durum ne hocam?