Hayır kronik sorunu yok.Yeterli oluyor herhangi bir problemi kronik sorunu yok değil mi
Hayır kronik sorunu yok.Yeterli oluyor herhangi bir problemi kronik sorunu yok değil mi
Önermedim kardeşim en ucuz bunu gördüm dedim okuduğunu anla ilk öncebu fiyata c tier psu önermek de iyiymiş
beyaz psularda pek iyi olan yok o yüzden siyah alıp kablo taksan daha iyi
Biraz daha ekleyebilirim , RM850e veya Thermaltake Toughpower GF1 ikisinden birini alacağım şuanlık bu ikisi var aklıma yatanÖnermedim kardeşim en ucuz bunu gördüm dedim okuduğunu anla ilk önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beyaz olarak bunu tercih ederdim ben corsair her zaman iyi bir seçim olmuştur. @zetas13 ama bütçe olarak seni aşarmı bilemem
Beyaz psu lazım ne pahalı ne ucuz performans olarak hakkını versin
Patlayan değil mi buGigabyte 850W UD850GM PG5 ICE 80+ Gold Tam Modüler GEN5 Güç Kaynağı
En ucuz bunu gördüm 850w dan aşağı alma fiyatlar genelde 7-9bin arası
Bunu önermeye gelmiştim1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI
NGDP-GLD-850-WH - 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ BEYAZ GÜÇ KAYNAĞIpckolik.com.tr
Kimse önermemiş ama MSI veya Gigabyte alternatiflerin aksine hem daha ucuz hemde A- Tier. 10 Yıl garanti sunuyor ama teknik servis kimdir onun hakkında bilgim yok.
Biraz pahalı hocam ama bu da olabilir1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI
NGDP-GLD-850-WH - 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ BEYAZ GÜÇ KAYNAĞIpckolik.com.tr
Kimse önermemiş ama MSI veya Gigabyte alternatiflerin aksine hem daha ucuz hemde A- Tier. 10 Yıl garanti sunuyor ama teknik servis kimdir onun hakkında bilgim yok.