Yardım 8000 TL'ye kadar oyuncu koltuğu tavsiyesi

Reaksiyon skoru
50
Bütçe
8000
Merhaba sevgili dostlar malumunuz fiyatlar uçmuş gitmiş bu konularda tecrübemde yok. Size zahmet bu fiyat bantlarında alınabilecek taksitli koltu tavsiyesi verebilir misiniz?

Merhaba sevgili dostlar malumunuz fiyatlar uçmuş gitmiş bu konularda tecrübemde yok. Size zahmet bu fiyat bantlarında alınabilecek taksitli koltu tavsiyesi verebilir misiniz?
Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş şuan 9k ama ben incehesap cuma gecesinden 1 ay önce 7k ya almıştım tekrar stoklara gelebilir 8k civarlarına cuma gaming geceleri kontrol etmenizi öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 ocak da almıştım

Ekler

• Screenshot_2026-02-15-12-38-10-137_com.android.chrome~2.webp
    Screenshot_2026-02-15-12-38-10-137_com.android.chrome~2.webp
    32.2 KB · Hit: 31
2.el temiz oyuncu/ofis koltuklarına bakardım.Kargolama kısmı ise sahibinden üzerinden ücret ucuza geliyor duye biliyorum

2.el temiz oyuncu/ofis koltuklarına bakardım.Kargolama kısmı ise sahibinden üzerinden ücret ucuza geliyor duye biliyorum
sahibinden de o kategoride yanlis bilmiyorsam param guvende yok bilginiz olsun kargo ucreti fazla cikar buyuk ihtimalle

Nedeni ne gayet güzel koltuk

ergonomisi kotu rahat değil ilk haftadan sonra rahat gelmiyor hiç bel kısmı bilmiyorum + kolçaklar yeterince aşağı inmiyor masaya çarpıyor bu yüzden yeterince koltuguda yükseltemiyorsun sonra sokmek gerekiyor o zamanda elini koyabilecegin bi kısım olmuyor vs vs kısaca yok guzel değil ya 8 veren 10 11 de verir diyerek cybeart gaminggenden bakmasini tavsiye ediyorum ben

ergonomisi kotu rahat değil ilk haftadan sonra rahat gelmiyor hiç bel kısmı bilmiyorum + kolçaklar yeterince aşağı inmiyor masaya çarpıyor bu yüzden yeterince koltuguda yükseltemiyorsun sonra sokmek gerekiyor o zamanda elini koyabilecegin bi kısım olmuyor vs vs kısaca yok guzel değil ya 8 veren 10 11 de verir diyerek cybeart gaminggenden bakmasini tavsiye ediyorum ben
Arkadaş bütçesini bu kadar ayırdığı için önerdim bilemedim ben memnunum öyle koltuktan çok anlamam ama kendi kullandıgımı beğenirsem öneririm beğenmez isem öneri yapmam

Geri