1 centlik bi urun bile alsan vergi müşaviri tutucaksın alternatif olarak bi tavsiye verirler illa burdanLaptop için PTM7950 padini almak istiyordum ama yurt içinde satan ulamadım. Yurt dışından sipariş versem bu yeni yasa geregi gelir mi gelme mi?
içimden diyeceklerimi dedim bu yasa hakkında1 centlik bi urun bile alsan vergi müşaviri tutucaksın alternatif olarak bi tavsiye verirler illa burdan
evet amacım o yönde mecbur sarı sitedeki görece daha pahalı fiyatlardan alıcaz herhaldeSarı siteye bak satan oluyor bazen laptop için kullandım ben mükemmel bir pad kara büyü gibi resmen 15 derece fark oluşmuştu cpu ve gpu sıcaklıklarında böyle bir şey için kullanacaksan doğru yoldasın reisHer laptop firmasının bu padi uygulaması lazım bence
en ucuz 20mm 20mm buldum 2 laptop gpu ve cpu için yeter miSarı siteye bak satan oluyor bazen laptop için kullandım ben mükemmel bir pad kara büyü gibi resmen 15 derece fark oluşmuştu cpu ve gpu sıcaklıklarında böyle bir şey için kullanacaksan doğru yoldasın reisHer laptop firmasının bu padi uygulaması lazım bence