Fiber internet ve Routher hız desteği

hangisinden isteyeyim var mı bir görseli hocam. Şimdi onlar gelincede kopma olmaz değişmeden giderler
1771169953036.webp

bundan knk tplink kule modem

knk kardeşin 18 yaşından büyük mü büyükse onun adına abonelik alın yoksa işlemez %25 indirim ( turkcellde çalışıyorum net kuruyom) turkcell fiyat olarak çok ucuz oluyor ve çoğu yerde eve kadar fiber çekiyor
Hocam yarın konuşmaya gidecemde türkcell tahahüt cezası karşılıomu acaba belli bi ücrete kadar bide dediğin tp link in modemin bi resmi var standdart tek tip modem veriyolarsa resim atabilirmisin acaba ha tp link in farklı çeşit de modemlerini veriyolarsa ama tp link oldukdan sonra sorun yok diyosan sorun yok

Çok teşekkür ederim hocam bunu belirteceğim herhangi bir ücret talep ederler mi bundan. Wifi6 y ıparalı almıştım zaten turkcellden
edemez kanka wifi 5ten wifi 6 geçersen ücret isterler aktif abonelikte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yarın konuşmaya gidecemde türkcell tahahüt cezası karşılıomu acaba belli bi ücrete kadar bide dediğin tp link in modemin bi resmi var standdart tek tip modem veriyolarsa resim atabilirmisin acaba ha tp link in farklı çeşit de modemlerini veriyolarsa ama tp link oldukdan sonra sorun yok diyosan sorun yok
tplink benim şehrimde tek model attığım fotoğraf cayma karşılıyor evet çoğu pakette ama geçtiğimiz gece zam geldi tam bilmiyorum güncel paketleri

Geri