2k monitör önerisi.Teşekkürler

Moren

80+
Reaksiyon skoru
79
Selamün aleyküm. Olabildiğince ucuz bir monitör önerebilir misiniz? Bir de kullanacağım monitöru ara sıra 1080p'de kullanabilirim. Herhangi bir perde kaybı yaşar mıyım?
Bütçe min 6k

Ben bunu düşüniyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamün aleyküm. Olabildiğince ucuz bir monitör önerebilir misiniz? Bir de kullanacağım monitöru ara sıra 1080p'de kullanabilirim. Herhangi bir perde kaybı yaşar mıyım?
Bütçe min 6k

geçen bundan aldım 2 3 gün oldu kullanıyorum çok beğendim tavsiye ederim fp olarak güzel ömür ve 1080p konusunda bişi diyemem ama kısa süreli izlenimlerim bunun önüne çok bilinen markları yazsan kimse anlamaz bu marka değil vs diye :)

ips panel alın bence daha güzel renkler ve ekran benim attığım fazeon 2k

Ben bunu düşüniyorum.

Bu monitör nasıl?
Cok kötü.

ips panel alın bence daha güzel renkler ve ekran benim attığım fazeon 2k
Ayakları kötü olduğu için almayacaktım ama biraz araştırdım ve fiyatına göre iyi. Bunu alacam. Teşekkür ederim.

Ayakları kötü olduğu için almayacaktım ama biraz araştırdım ve fiyatına göre iyi. Bunu alacam. Teşekkür ederim.
ayak bana iyi geldi ama herkese göre değişir ben begendim 150 hz 2k 5600 5700 bandına yok panel renk vs de gayet güzel 3 sene garanti var bence şans verin bütce kısıtlı ise 10 k ya marka bişi de alabilirsiniz tercih sizin

Geri