- Reaksiyon skoru
- 83
Bugün beni aşırı rahatsız eden bir konu var. İsmini vermek istemediğim 3 büyük scooter modifiye işletmesi var. Bu işletmeler piyasada sadece kendileri olduğundan kafalarına göre istedikleri fiyatı koyuyorlar. Bana “ne var yani, adam istediği fiyatı koyar” diyebilirsin, ama Allah aşkına… 250 TL’lik bir parçayı 1200 TL’ye satmak nedir? Veya internette 450 TL’ye olan 2 adet sis farını, birini 1000 TL’ye satmak nedir? Arkadaşım, siz kafayı mı yediniz, ne ayaksınız?
Sadece enflasyon var, hayat pahalı; bir de sizin fahiş fiyatlarınızla uğraşmak zorunda kalıyoruz. kimse paylaşmamış, nasıl yapılcagını nereye bağlancağını sadece kedinlerine gelip faiş fiyatan hayatı bulmaya çalışıyorlar araştırıp bulmak gerekiyor. Bu fahiş fiyatların önüne geçmemiz lazım, yoksa daha çok kazıklanırız. Gerçekten öyle hissediyorum ki, sanki kazıklanmak için doğmuşuz.
Sadece enflasyon var, hayat pahalı; bir de sizin fahiş fiyatlarınızla uğraşmak zorunda kalıyoruz. kimse paylaşmamış, nasıl yapılcagını nereye bağlancağını sadece kedinlerine gelip faiş fiyatan hayatı bulmaya çalışıyorlar araştırıp bulmak gerekiyor. Bu fahiş fiyatların önüne geçmemiz lazım, yoksa daha çok kazıklanırız. Gerçekten öyle hissediyorum ki, sanki kazıklanmak için doğmuşuz.