RTX2060 OC 6GB SİSTEM DİZME

AdrecH

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba,

Kullandığım laptopbumda RTX3060 6GB ekran kartım mevcut ama laptop işte ısnıyor vs şimdi elime çok uyguna ASUS ROG RTX2060OC 6GB ve 650w psu geçti bu bileşenler ile birlikte bir masaüstü toplayıp laptopu satayım diyorum.
İşlemci olarak vs ne parçalar öneririsiniz ne alınmalı?
Çoğu parçayı ikinci el almayı planlıyorum belki ssd hariç

Merhaba,

Kullandığım laptopbumda RTX3060 6GB ekran kartım mevcut ama laptop işte ısnıyor vs şimdi elime çok uyguna ASUS ROG RTX2060OC 6GB ve 650w psu geçti bu bileşenler ile birlikte bir masaüstü toplayıp laptopu satayım diyorum.
İşlemci olarak vs ne parçalar öneririsiniz ne alınmalı?
Çoğu parçayı ikinci el almayı planlıyorum belki ssd hariç
Bütçeye bağlı düşük bütçeyse bi i3 12100f alırım fansız 1000tl civarına h610m-k alırım 1.5k 8x2 ram kasa sana kalmış sadece ssdyi sıfır al işlemci soğutucuda snowman m200 uygun olmalı ikinci el bulursan alabilirsin dolaptan vs.

Bütçeye bağlı düşük bütçeyse bi i3 12100f alırım fansız 1000tl civarına h610m-k alırım 1.5k 8x2 ram kasa sana kalmış sadece ssdyi sıfır al işlemci soğutucuda snowman m200 uygun olmalı ikinci el bulursan alabilirsin dolaptan vs.
Bu zaman kadar hiç intel işlemci kullanmadım belli anakartlar ile dönem dönem fırsat geçince yükseltme yapabilirim diye amd düşünüyorum amd çatısında hangi işlemci olur?

Geri