Çöp çünkü oyun kaldırıldığında kilitlenip duruyor menünde 2 ay sonra 1 ay sonra kalkıyor zaten çoğu ürün yıllardır Ps kullanıcısıyım.Herşeye çöp demeyi bırakın. Çıkmış hit oyunların çoğu var, olmayanlar da sonradan illa uğruyor. Hiç oynamamış olanlar için aylık 230 liraya muazzam kütüphane, sadece bunları bitirmesi bile aylar sürer.
- Marvel’s Spider-Man Remastered
- Marvel's Spider-Man: Miles Morales
- Marvel’s Spider-Man 2
- God of War
- God of War Ragnarök
- The Last of Us Part 1
- The Last of Us Part 2
- Ghost of Tsushima
- Ratchet & Clank: Rift Apart
- Uncharted: Legacy of Thieves Collection
- Days Gone
- Returnal
- Demon's Souls
- Bloodborne
- Red Dead Redemption 1
- Cyberpunk 2077
- Resident Evil Village
- SILENT HILL 2
- Hogwarts Legacy
- Mortal Kombat 1
- Death Stranding
- Like a Dragon: Infinite Wealth
- Yakuza: Like a Dragon
- Grand Theft Auto V
- WWE 2K25
- ...
Yukarı bak bazlarını sıraladım @elemin
He de geç hocam çok yanış anlamış arkadaşSen sistemi hiç anlamamışsın ya.
Dimi plus sistemini sen daha iyi biliyosan anlat öğrenelim ben yaşadığım sorunu söylüyorum hadi ben anlamıyorum geçtim arkadaşlardada aynı sıkıntı var plus kütüphanesine eklensede 2-3 ay sonra kalkıyor oyunlar kiltleniyor evet?Sen sistemi hiç anlamamışsın ya.
Dediğim gibi sistemi anlamamışsın yada nasıl çalıştığını kabul etmek istemiyorsun. Dediğin bir sorun değil, sistemin mantığı o zaten. Canlı bir kütüphane var, sabit pek çok oyunun yanında her ay girip çıkan oyunlar oluyor. "Bu ay neler gelmiş" diye devamlı takip ediyor insanlar, e tabi bunun yanında çıkan oyunlar da oluyor. Oynamak istediklerini zamanında oynayacaksın.Dimi plus sistemini sen daha iyi biliyosan anlat öğrenelim ben yaşadığım sorunu söylüyorum hadi ben anlamıyorum geçtim arkadaşlardada aynı sıkıntı var plus kütüphanesine eklensede 2-3 ay sonra kalkıyor oyunlar kiltleniyor evet?
tamam bende onu söylüyorum bana göre mantıksız 2 ay verip kütüphaneden kalkması bırak temelli ver üyeliğim süresince oynayayım her dakika boş zamanım yok benim 2 ayda 3-4 kere anca açabiliyorum ps'yi işten dolayı exclusivelerin hepsini bitiren biri olarak bana mantıksız geliyor yeni üyeler için iyi.Dediğim gibi sistemi anlamamışsın yada nasıl çalıştığını kabul etmek istemiyorsun. Dediğin bir sorun değil, sistemin mantığı o zaten. Canlı bir kütüphane var, sabit pek çok oyunun yanında her ay girip çıkan oyunlar oluyor. "Bu ay neler gelmiş" diye devamlı takip ediyor insanlar, e tabi bunun yanında çıkan oyunlar da oluyor. Oynamak istediklerini zamanında oynayacaksın.
Netflix yada PC tarafında Game Pass de aynı şekilde çalışıyor:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle