2-2.1M ARASI ARABA ÖNERİLERİNİZ 2. EL SIFIR FARKETMEZ

EMREKKE

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba 28 yaşındayım ilk arabam clio 1 di halada onu kullanıyorum 97 model şuan çok iyi bir işim var gelirimde arttı hatrı sayılır seviyede. İyi bir arabaya binmek istiyorum şuanki arabam yıllardır çok işimi gördü ama bi o kadarda uğraştırdı beni. Bütçem 2 milyon kadar 100 bin daha üzerine çıkabilirim ama max o olur. Aklımda PASSAT veya SUPERB var ama emin ediğilim PASSAT hep almak istediğim bi arabaydı ama bu alanda çok deneyimim bilgim olmadığı için danışmak istedim önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim her tarzda önerilerinize açığım sedan suv vs. vs.

NOT: TOYOTA demeyin lütfen evet biliyorum çok sağlam üzmüyor ama biraz daha konforlu bir araca binmek istiyorum 1 2 sene enazından :)

Merhaba 28 yaşındayım ilk arabam clio 1 di halada onu kullanıyorum 97 model şuan çok iyi bir işim var gelirimde arttı hatrı sayılır seviyede. İyi bir arabaya binmek istiyorum şuanki arabam yıllardır çok işimi gördü ama bi o kadarda uğraştırdı beni. Bütçem 2 milyon kadar 100 bin daha üzerine çıkabilirim ama max o olur. Aklımda PASSAT veya SUPERB var ama emin ediğilim PASSAT hep almak istediğim bi arabaydı ama bu alanda çok deneyimim bilgim olmadığı için danışmak istedim önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim her tarzda önerilerinize açığım sedan suv vs. vs.

NOT: TOYOTA demeyin lütfen evet biliyorum çok sağlam üzmüyor ama biraz daha konforlu bir araca binmek istiyorum 1 2 sene enazından :)
Gider hayalim olan ioniq 6 veya ioniq 5 alırdım.

Arkadaşın dediğine katılıyorum yaşına göre bmw bakman iyi olur maşallah gelirinde güzelmiş bakımının altından çıkarsın diye düşünüyorum. Senle yaşıtız çevremde ki kız kitlesi bmw'si olan erkeklere ayrı gözle bakıyor yani işin açıkçası direk çekici buluyorlar. Bu yaşlarını güzel değerlendirmiş olursun. O arabaya binmiş biri olarak da söyleyebilirim cidden konforlu bir araba.

Bu paraya alacağın Bmw lerle anca sanayi de tur atarsın hocam onu kenara yaz öncelikle sorun yok diyorsan bmw al ama son param arıza yıkama yağlama vs uğraşamam diyorsan yakıt atıp gezmem lazım dersen uzak dur Bmw den o alacagın paraya içinden geçilmiş bmw olur. Alman VW grubuna bak Cupra olur Formentor olur Leon olur Golf olur hemde hızlı gider piyasada çeyrek altın gibi gidiyor. Pejo grubu da yakışıklı konforlu ama sorun çıkarabilir kayış multimedya vs tırı vırı hayalet ekran sorunları bitmiyor.

Bmw 520i ya da D.
320D-318D
420D
Audi A4-A5

Superb al geç hocam

harika araç 2015 ve sonrasında b47 motor geliyor sorunsuz zincirli olan ve evet hiçbir kroniği yok kaya gibi motor çok uzun ömürlü al bin ömürlük. 2m olsa f30 lci b47 motorlusundan alırdım.
Adamsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

N20 kodlu motor alınmadığı sürece muhtesem araba….

superbdeki konforu hiçbir arabada tatmadım

f30 318d veya 320d ama satmayı düşünmüyorsan alfa quilia 2.0t modeli daha mantıklı geliyor açıkcası ama şimdi gelerim asıl konuya b9 kasa passat ve yeni nesil superb lerde elektronik ve dq200lerde sıkıntı vardır dq200 2012 den beri kullanılıyor ama hala problemli bir dsqg şansımanı onun yerine audi a4 2018 quatroda ıslak tip DL381 kullanılıyor daha iyi bir şansıman ama alıcaksan 2020 g20 320i daha mantıklı olur ama 2.0 fetişin varsa bir önceki nesil 318d ve 320dlere bakmanı öneririm

Geri