Gta 6 Harita sızıntısı (İDDİA)

evet. Ben oynuyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Attığım fotoğraflar sadece Steam için geçerli. Xbox var, Epic Games var, Playstation var... Yani benden demesi bu oyun ne kadar 13 yıllık olsa da tadı enfes bir oyun. Çok küçüğe almışsın... Umarım senin oyununun da sadece bir platformda 200k civarı oynandığını görürüz.
Bende buna kuruluyorum hocam.Rdr nin yeri ayrı Gta nın yeri ayrı.Birde bunlar çoğaldı bu ara Gta yı gömüp Rdr yi yüceltenler.Eminim bu tiplerden de daha fazla oynamışımdır Rdr 2 yi.

Bende buna kuruluyorum hocam.Rdr nin yeri ayrı Gta nın yeri ayrı.Birde bunlar çoğaldı bu ara Gta yı gömüp Rdr yi yüceltenler.Eminim bu tiplerden de daha fazla oynamışımdır Rdr 2 yi.
İki oyunu da deneyimledim. Gerekirse göstereyim.
1771258178517.webp
1771258194518.webp

Gördüğünüz üzere hocam. 600+Saat GTA5 oynamışım. Çok sardı çünkü...
1771258367142.webp

Ama RDR2 yüklü bile değil hocam. Sarmadı. 5-6 saat oynadım ama çok yavaş-sıkıcı geldi. RDR2'yi beğenmediğimi nerede söylesem "aga sen sanki oyunlardan mı anlıyon" gibi muamele görüyorum..

bu forumun yaş ortalaması max 18.. şu yorumlara bak lise sıralarından yorum yazıyorlar.

bu forumun yaş ortalaması max 18.. şu yorumlara bak lise sıralarından yorum yazıyorlar.
Kanka niye toksik yorumlar yapıyon ki? Kim ne isterse oynar birileri GTA oynuyor diye yaşı küçük, RDR oynuyor diye oyunlardan anlayan olgun biri olmuyor. Genellemelerini kendine sakla herkes eğlencesine baksın. Yaptığın sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü.

Yaşım 20.Şu şekil bir profil resmine sahip birisinin birde liseli çocuklara laf atmasıda ayrı komik.Her neyse benim konumdan uzaklaş dahada yazma buraya.Birdakine engellerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşın kaç bilmiyorum ama ben iyiyim dediğin her oyunu senden daha iyi bilip senden daha fazla oynamışımdır.

Yaşım 20.Şu şekil bir profil resmine sahip birisinin birde liseli çocuklara laf atmasıda ayrı komik.Her neyse benim konumdan uzaklaş dahada yazma buraya.Birdakine engellerim.

Yaşın kaç bilmiyorum ama ben iyiyim dediğin her oyunu senden daha iyi bilip senden daha fazla oynamışımdır.
Bence isterse 30 yaşında olsun ama 30 değilde 40-50 yaşında olsa bile böyle genelleme yapmaya hakkı yok bence

Forumu beğenmiyorsa kahveye gidebilir bence orda GTA falan konuşmazlar belki ama en azından Max 18 diyemez

Jason yürüyüşünden belli Aİ olduğu, ayrıca fragmanda şapka takarken saçları uzun sonradan kestiriyor. Biriside bunu yakalamış videodan.

1771261562620.webp

Son düzenleme:
😄😄😄
Yaş fark etmeden eğleniyoruz, fikirlerimizi paylaşıyoruz. Evet kimimiz 15 kimimiz 45 yaşında ama sence bunun bir önemi var mı? Sanki söylediğin şey beğenilmemiş sen buna karşı çıkış yolu bulamamışsın diye yorumladım.

Geri