Cagdas5389
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,030
ahlaki boyutunu hesaplayınca 1 dondurma için yalan söylemeye gerek yok benceGelse bile gelmedi demen yeterli her turlu para geri veriyorlar
ahlaki boyutunu hesaplayınca 1 dondurma için yalan söylemeye gerek yok benceGelse bile gelmedi demen yeterli her turlu para geri veriyorlar
570 ml kutu yerine küçük 90ml gönderiyorlar. Ben geldiğini sôyledim zaten, yine de iade ettiler parayı.ahlaki boyutunu hesaplayınca 1 dondurma için yalan söylemeye gerek yok bence![]()
İndirim görünmüyor kupon mu var acaba?Yemeksepeti tab gıda için 250 TL indirim veriyor. Hepsinin üst limiti farklı 400, 450 ve 500 şeklinde. Popeyesta neden kutu dondurma satılıyor bilmiyorum fakat sevgililer günü özel Buffalo soslu Orange Flag diye bir sandviç çıkarmışlar. Büyük ihtimal XL sandviçin buffalo soslu hali. Bu menü 1L Cola ve orta boy patatesle birlike 380 TL. Buna ek olarak Promosyon İçecek kısmından +55 TL'ye 1L Cola ve Promosyon Tatlı kısmından +90 TL'ye Algida Boom Boom (570) ML yazan dondurmayı eklerseniz menü totalde indirimi ekleyince 275 TL'ye geliyor. Değerlendirebilirsiniz, sipariş verdim eve geldiğinde menüdeki içerik XL sandviç mi diye yazarım konuya.
Not : Evet burgerler XL, sadece ekstra sos sürülmüş.
2. Not : Yarın sipariş geçecekler için söyleyeyim dondurmayı örnek olarak ekledim, 90 TL'ye başka bir şey ekleyebilirsiniz. Kutu dondurma kimseye gönderilmiyor büyük ihtimal. Ekleyecek bir şey bulamazsanız, bilerek dondurma sipariş edip gelmedi diye para iade isterseniz, diğerleri 185'e gelmiş oluyor.
SEPET kodunu deneyin hocam. Eğer yakın zamanda tab gıda indirimi kullandıysanız yoktur belki.İndirim görünmüyor kupon mu var acaba?
normalde asla franchaise fast food zincirlerinden söylemem eksik ve yavaş geliyor diye ama popeyes ne yaptıysa aşırı iyi geliyor 3 gündür söylüyorum aga aşırı taze ve iyi geliyor patates dışında her şeyi yerinde sipariş vermişim gibi bayadır canım çekiyordu iyi oluyo vallaYemeksepeti tab gıda için 250 TL indirim veriyor. Hepsinin üst limiti farklı 400, 450 ve 500 şeklinde. Popeyesta neden kutu dondurma satılıyor bilmiyorum fakat sevgililer günü özel Buffalo soslu Orange Flag diye bir sandviç çıkarmışlar. Büyük ihtimal XL sandviçin buffalo soslu hali. Bu menü 1L Cola ve orta boy patatesle birlike 380 TL. Buna ek olarak Promosyon İçecek kısmından +55 TL'ye 1L Cola ve Promosyon Tatlı kısmından +90 TL'ye Algida Boom Boom (570) ML yazan dondurmayı eklerseniz menü totalde indirimi ekleyince 275 TL'ye geliyor. Değerlendirebilirsiniz, sipariş verdim eve geldiğinde menüdeki içerik XL sandviç mi diye yazarım konuya.
Not : Evet burgerler XL, sadece ekstra sos sürülmüş.
2. Not : Yarın sipariş geçecekler için söyleyeyim dondurmayı örnek olarak ekledim, 90 TL'ye başka bir şey ekleyebilirsiniz. Kutu dondurma kimseye gönderilmiyor büyük ihtimal. Ekleyecek bir şey bulamazsanız, bilerek dondurma sipariş edip gelmedi diye para iade isterseniz, diğerleri 185'e gelmiş oluyor.
Ben o eksikleri zorla aldığım için genelde oturduğum yerdeki şubeleri adam ediyorum biraz. Notlara yaza yaza baydırıyorum, gerekirse kuryelere söylüyorum. Para iadesi alıyorum, olmadı temsilcilere bağlanıp çözdürüyorum bir şekilde. Böyle müdürden azar yiye yiye eksiksiz getirmeye başladılar.normalde asla franchaise fast food zincirlerinden söylemem eksik ve yavaş geliyor diye ama popeyes ne yaptıysa aşırı iyi geliyor 3 gündür söylüyorum aga aşırı taze ve iyi geliyor patates dışında her şeyi yerinde sipariş vermişim gibi bayadır canım çekiyordu iyi oluyo valla
TeşekkürlerSEPET kodunu deneyin hocam. Eğer yakın zamanda tab gıda indirimi kullandıysanız yoktur belki.
Desteğe yaz hocam para iade etsinler veya gelip değiştirsinler.Akşam 7'ye sipariş vermiştim ileri tarihli. Bugün saat 3'te bırakıp gitmişler eşim de haberi olmadığından teslim almış.
Üç kuruş ucuza yiyelim dedim şimdi bayat yiyeceğiz![]()
hanımın telefondan sipariş vermiştim uğraşırken çıkış yapmışDesteğe yaz hocam para iade etsinler veya gelip değiştirsinler.