73.000 TL'ye oyun için hazır sistem önerisi.

Reaksiyon skoru
3
73.000 TL bütçem var. %99.5 oyun odaklı kullanacağım bir sistem önerir misiniz? 2. Ele yönelmeyeceğim, her oyunu oynarım ama büyük çoğunlukla hikayeli oyunlar oynarım. Peşin fiyatına taksit olursa taksit miktarına göre bütçemi arttırabilirim.

73.000 TL bütçem var. %99.5 oyun odaklı kullanacağım bir sistem önerir misiniz? 2. Ele yönelmeyeceğim, her oyunu oynarım ama büyük çoğunlukla hikayeli oyunlar oynarım. Peşin fiyatına taksit olursa taksit miktarına göre bütçemi arttırabilirim.
Bence bunu biraz daha özelleştirip alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070xt sistem de var.

O fiyatlara 9070xt dizilebilir gibi duruyor @asko56 @jombo

Peşin fiyatına 3 taksit
Ben şahsen AMD işlemcili dizerim ölü soket vs uğraşmam intel işlemci seven biri değilim hater da değilim ama AMD daha cezbedici duruyor işlemci ve ekran kartı konusunda

Ben şahsen AMD işlemcili dizerim ölü soket vs uğraşmam intel işlemci seven biri değilim hater da değilim ama AMD daha cezbedici duruyor işlemci ve ekran kartı konusunda
Ben de intel kullanma taraftarı değilim ama değerlendirilebilir.

Ben de intel kullanma taraftarı değilim ama değerlendirilebilir.
Ölü sokete bence para harcanmamalı alıyorsan da satmayı düşünme zor satılır diye düşünüyorum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 73k üzerine çıkamam eğer taksit yoksa. Burda taksit veren paraf kartım da yok.
paraf maximum bonus

Geri