Bu Hayattan Hiçbirşey Anlamadım...

Reaksiyon skoru
148
Hocalarım merhabalar, ben bugün sizinle bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Çünkü çok dertliyim çok üzgünüm. Geçen Salı liseye bizim sınıfa yeni bir kız geldi, ben ondan hoşlanıyorum. Onla konuşuyorum muhabbet ediyorum. Ve bunu bilen arkadaşım ise sürekli o kızın yanında. Geldiğinde bu kız çok gıcık takılmayın diyordu. Sırf ben takılmaya başladım ve ondan hoşlanıyorum diye onun peşine düştü. Kızı gerçekten çok seviyorum abilerim. Kıza okul eşyalarını dolaba yerleştirmesinde geride kaldığı derslerde ders notu verdim. Onla tarzlarımız bile aynıymış, onla kimse konuşmazken ilk ben konuşmaya başladım onu güldürdüm. Hatta lisedeki 12.sınıf'taki abilerim/ablalarım bizi yakıştırdı. Ama bu çocuk hemen onla takılmaya başladı bunları duyunca. Bende onu seçecek/onla çıkıcak vs. gibi korkularım var. Çünkü herif harbi yakışıklı. Bense çok çirkinim, tipsizim. Şu hayattan hiçbirşey anlamadım bu hayatta 2 kez aşık oldum. Hepsinde red yedim, bu üçüncüsü. Eğer olmazsa ama gerçekten yeter abilerim. Bu hayattan hiçbirşey anlamadım. Bunca yaptığım şeyden sonra onu seçerse yaşamında benim için bir anlamı kalmaz. Travma olur bende ben ağlıyorum şuan bunları yazarken. Bana destek çıkarsanız çok mutlu olurum çünkü harbiden çok moralim bozuk ve üzgünüm diyeceklerim bu kadar. Son söylemek istediğim umarım sizin hayatınız güzel geçiyordur.

Dostum bu yazdıklarına gelip 5 sene sonra bakarsan emin ol ben bir kız için niye bu kadar üzülmüşüm diceksin.Hayatın tek amacı sevdiğin kızın yanında olması değildir.

Hocalarım merhabalar, ben bugün sizinle bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Çünkü çok dertliyim çok üzgünüm. Geçen Salı liseye bizim sınıfa yeni bir kız geldi, ben ondan hoşlanıyorum. Onla konuşuyorum muhabbet ediyorum. Ve bunu bilen arkadaşım ise sürekli o kızın yanında. Geldiğinde bu kız çok gıcık takılmayın diyordu. Sırf ben takılmaya başladım ve ondan hoşlanıyorum diye onun peşine düştü. Kızı gerçekten çok seviyorum abilerim. Kıza okul eşyalarını dolaba yerleştirmesinde geride kaldığı derslerde ders notu verdim. Onla tarzlarımız bile aynıymış, onla kimse konuşmazken ilk ben konuşmaya başladım onu güldürdüm. Hatta lisedeki 12.sınıf'taki abilerim/ablalarım bizi yakıştırdı. Ama bu çocuk hemen onla takılmaya başladı bunları duyunca. Bende onu seçecek/onla çıkıcak vs. gibi korkularım var. Çünkü herif harbi yakışıklı. Bense çok çirkinim, tipsizim. Şu hayattan hiçbirşey anlamadım bu hayatta 2 kez aşık oldum. Hepsinde red yedim, bu üçüncüsü. Eğer olmazsa ama gerçekten yeter abilerim. Bu hayattan hiçbirşey anlamadım. Bunca yaptığım şeyden sonra onu seçerse yaşamında benim için bir anlamı kalmaz. Travma olur bende ben ağlıyorum şuan bunları yazarken. Bana destek çıkarsanız çok mutlu olurum çünkü harbiden çok moralim bozuk ve üzgünüm diyeceklerim bu kadar. Son söylemek istediğim umarım sizin hayatınız güzel geçiyordur.
Ya lise de ilişki işi boş gerçekten ortalama 1-2 ay sonra ayrılıyorlar taş çatlasın 1 yill (istisnalar harici) derslerine odaklan sonra pişman olma

Çok klişe gelcek ama boşverip ders çalış. Bak 4 sene sevgili bile olsanız yks sınavından sonra çok çok yüksek ihtimal yollarınız zaten ayrılcak o yoluna sen yoluna gidiceksin. Üniversiteye odaklan sen kendi hayatını kurtar. Bu işlere daha çok var. Herkesin var diye bakma. O herkes gösteriş için oluyor amaçsız. Hemende ayrılıyor birçoğu kendini üzdüğüne değmez gerçekten. Ben liseyi bitirdim bir kez ile sevgilim olmadı. Evet sevmek sevilmek güzel şey ama takımım vakit geçirmek ayrı ciddi sevgililik ayrı. Hayat sadece sevgili olmak değil. Güzel bir mesleğin ve isin olursa gerisi kolay. Ama sen mesleğin için değil seni sen olduğu için seveni bulmaya bak o zamanlar. Gerçekten değmez kendini üzdüğüne kabul edersede etmesede sıkı dersine çalış. Güzel bir bölümde güzel bir ünivesite kazan hayatını kurtar. Her şey açılır o zaman.

Çok klişe gelcek ama boşverip ders çalış. Bak 4 sene sevgili bile olsanız yks sınavından sonra çok çok yüksek ihtimal yollarınız zaten ayrılcak o yoluna sen yoluna gidiceksin. Üniversiteye odaklan sen kendi hayatını kurtar. Bu işlere daha çok var. Herkesin var diye bakma. O herkes gösteriş için oluyor amaçsız. Hemende ayrılıyor birçoğu kendini üzdüğüne değmez gerçekten. Ben liseyi bitirdim bir kez ile sevgilim olmadı. Evet sevmek sevilmek güzel şey ama takımım vakit geçirmek ayrı ciddi sevgililik ayrı. Hayat sadece sevgili olmak değil. Güzel bir mesleğin ve isin olursa gerisi kolay. Ama sen mesleğin için değil seni sen olduğu için seveni bulmaya bak o zamanlar. Gerçekten değmez kendini üzdüğüne kabul edersede etmesede sıkı dersine çalış. Güzel bir bölümde güzel bir ünivesite kazan hayatını kurtar. Her şey açılır o zaman.
Teşekkür ederim abi, dediğin gibi yapıcağım.

güzel kardeşim öncelikle bu aşık olmak değil, aşk böyle bir şey değil. kızdan sadece hoşlanıyorsun belli ki. daha ne yaşadınız ki aşık olacaksın? bunu anlaman lazım her şeyden önce. sen onun tek seçeneği değilsin ve o da senin değil. arkadaşının yaptığı şeye gelecek olursak; karaktersizlik yapmış. arkadaş dediğin insan böyle birisi olmamalı. çocukla muhabbetin varsa bir gün çek yanına onunla konuş. çocuğu kızın yanında görüp de bu bana niye böyle yapıyor diyip bilenmektense, kızmaktansa onunla konuşup durumu anlamasını sağla. en azından sınırların olduğunu bilsinler. kız senin yerine onu seçerse eyvallah diyip devam et. yaşamını da bu kadar ucuzlaştırma oğlum daha lisedesin la. ne olacak sanıyorsun. gerçekten şu an hissettiklerin ve yaşadıkların hayatının çok çok çok küçük bir bölümü ve ileride senin için neredeyse hiçbir değeri kalmayacak. derslerine de çalış tabii ki ama kendini sosyallikten mahrum bırakma bunlar önemli şeyler. düşe kalka öğeneceksin kimi zaman red yiyeceksin kimi zaman kızın biri sana açılacak. kıza iyi davranmışsın, böyle devam et. kendine saygını asla yitirme. yakışıklılığın da bir şey ifade etmediğini söyleyeyim. kendine biraz bak, tarzını oluştur, spora falan git kendini geliştir gerisi gelir. bu konuyui kızı falan boş vermene gerek yok kafana göre takıl ama büyük resmi görmeye bak. olursa olur olmazsa olmaz. o arkadaşım dediğin çocuğu da çekip konuşmayı unutma.

Gelecekten bildiriyorum.
Bütün anadolu lisesi hayatını aşk hatta platonik aşkı için harcayan şimdi yaşlı bir abin olarak: Bütün bunlarin hepsi bomboş işler kardeşim. Okuluna, dersine, sporuna, ailene, arkadaslarina veya artik zevk aldığın hobin neyse ona yoğunlaş. Bu duygusal ilişki zimbirtilarini acilen salla ve hayatın boyunca önceliğin olmasin.

Yeri ve zamani gelince yaşanacaklar yaşanır. Ve üstüne düşüp de kafayi taktikca hem kendine zarar verirsin, hem geleceğine, hem de olacağı varsa da olmaz.

Ayni seyleri daha yoğun yaşadım. Okulda sürekli kızı görmeye çalıştım. Ders mers dinlemedim. Eve gelince de müzik dinleyip kızı düşündüm neredeyse bütün akşamlar ve bu böyle aylarca sürdü. Taa ki kizin asilesi tayin olup da kiz baska sehre gidene kadar da neyse...Biliyorum bunlari dinlemeyeceksin. Veya yapamayacaksin ama inan gerçek bu.

Bu ask, mesk, iliski zirvalari tamamen abartılmış balon(overrated). Eskiden bizim kuşağa daha da pis gazladilar bunlari. Dizidir filmdir şarkıdır odur budur diye. İnan hepsi gecici ve özünde hepsi ayni.

Aşkım cüzdanımda duruyor benim. Benjamin amca seni seviyorum 🤣

şu konudaki abilerimin mesajlarını okuyunca ne kadar aptalca bir şey yaptığımı veya yapacağımı anlamaya başladım normalde hoşlandığım kıza tekrar açılacaktım (o da hoşlanıyor diye) ama bu nelere sebep olur bilmiyorum o yüzden kalsın @jombo (fakirin çekmeyen internetini kesmişler) abiş ben adli tıp kazancam sonra senle evlencem boş ver lise sevgili olaylarını yaşatırım seni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşkım cüzdanımda duruyor benim. Benjamin amca seni seviyorum 🤣
bu abi biri mi 😌

Üzülme be kardeşim. Bir gün senin gibi çirkin ve hep red edilmiş bir kız seni bulacak ve çok mutlu olacaksınız. Bir sürü ortak yanınız ve bir sürü de hatıralarınız olacak. Torunlarınıza nasıl tanışıp birlikte büyük maceralar atlattığınızı v.s. anlatacaksınız.

Millet anladığı için gelmiyor ki zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri